Τα ψηφοδέλτια για τον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο (Παράρτημα Λάρισας)

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2021 11:30

Μεθαύριο Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση των ψηφοδελτίων για τα αξιώματα στον Πανελλήνιο Μουσικό Σύλλογο (Παράρτημα Λάρισας) όπως αποφάσισε η Εφορευτική Επιτροπή που προέκυψε από τη Γενική Συνέλευση.

Ειδικότερα όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου (Παράρτημα Λάρισας): «Η Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχτηκε από την Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου (Παραρτήματος Λάρισας), η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/10/2021, συνεδρίασε την Παρασκευή 15/10/2021 και αποφάσισε: Η κατάθεση των ψηφοδελτίων για τα αξιώματα Τοπική Διοικούσα Επιτροπή (Τ.Δ.Ε.), Τοπική Εξελεγκτική Επιτροπή (Τ.Εξ.Επ.), Διοικητικό Συμβούλιο (Δ.Σ.), Κεντρική Εξελεγκτική Επιτροπή (Κ.Εξ.Επ.) και Αντιπροσώπων για ομοσπονδία (Π.Ο.Θ.Α) και για Εργατικό Κέντρο Λάρισας (ΕΚΝΛ), θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25/10/2021 από τις 6:00 μ.μ. έως τις 9:00 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου στο Εργατικό Κέντρο (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6, 1ος όροφος)» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass