«Μπλε βάλτος» στο «Χατζηγιάννειο»

Σήμερα και αύριο στις 7 μ.μ. και στις 9.30 μ.μ.

Δημοσίευση: 06 Δεκ 2021 11:30

Η βαθιά ανθρωποκεντρική ταινία «Μπλε βάλτος» είναι τελευταία για το 2021 που προβάλλει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρισας, σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη στις 7 μ.μ. και στις 9.30 μ.μ. στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο.


Ένας Αμερικανο-Κορεάτης που μεγάλωσε στη Λουιζιάνα, εργάζεται σκληρά ως tattoo artist για να χαρίσει μια καλή ζωή στην οικογένειά του. Έχει παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του και παλεύει να είναι υποδειγματικός πατριός. Καλείται όμως να αντιμετωπίσει τα φαντάσματα του παρελθόντος προκειμένου να μη χάσει τη νέα του πατρίδα και να μην έρθει αντιμέτωπος με τον τρόμο της απέλασης.
Μετανάστευση και απέλαση. Αστυνομική βία και κατάχρηση εξουσίας. Οικογενειακός χωρισμός και πολιτιστική ταυτότητα είναι τα καίρια ζητήματα που θίγονται στον «Μπλε Βάλτο». Είναι μια συγκινητική και διαχρονική ιστορία μιας οικογένειας που δίνει μάχη για να έχει ένα μέλλον.
Το δράμα του Τζάστιν Τσονγκ με τον ίδιο και την Αλίσια Βικάντερ αποτέλεσε επίσημη συμμετοχή στο Φεστιβάλ Καννών 2021 στο τμήμα «Ένα κάποιο βλέμμα».
Δραματική 2021 | Έγχρ. | Διάρκεια: 117’
Αμερικανοκαναδική ταινία, σκηνοθεσία Τζάστιν Τσον με τους: Τζάστιν Τσον, Αλίσια Βικάντερ, Σίντνεϊ Κοβάλσκι, Αλτόνιο Τζάκσον.
Γενική είσοδος: 4 ευρώ.
*Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική, ενώ τις προβολές μπορούν να παρακολουθήσουν όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης με τις ταυτότητές τους. Το ταμείο ανοίγει μισή ώρα νωρίτερα από την προβολή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass