«Τα ανθρωπάκια ζωντανεύουν...»

ΜΟΥΣΕΙΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2022 11:04

Η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Γ. Ι Κατσίγρα θα φιλοξενεί την έκθεση

«Γιάννης Γαΐτης - Το Πλήθος και η Μοναξιά» έως τις 30 Ιανουαρίου. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί μουσειοπαιδαγωγική δράση με τίτλο «Τα ανθρωπάκια ζωντανεύουν, παίζουν και δημιουργούν» για παιδιά ηλικίας από 9 έως 12 ετών. Κατά τη διάρκεια της μουσειοπαιδαγωγικής δράσης τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το έργο του ζωγράφου Γιάννη Γαΐτη μέσα από δραστηριότητες που ενισχύουν τη δημιουργική καλλιτεχνική έκφραση και προϋποθέτουν την ενεργή συμμετοχική παρατήρηση. Οι συμμετέχοντες καλούνται να πρωταγωνιστήσουν στα έργα μέσω της δραματοποίησης και ως άλλα «ανθρωπάκια» να εκφράσουν τα συναισθήματα και τις σκέψεις τους. Σημειώνεται ότι η δράση απευθύνεται σε σχολικές ομάδες μετά από συνεννόηση με το Μουσείο. Ημέρες και ώρες: Κυριακή 23 Ιανουαρίου, ώρα 11.30. Κυριακή 30 Ιανουαρίου, ώρα 11.30. Δηλώσεις συμμετοχής ή πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2410-623.615, ώρες επικοινωνίας από 09:00-13:00, κ. Παρασκευή Αρχοντούλη.
Παράλληλα, τα έργα της έκθεσης γίνονται η αφορμή για ένα ταξίδι χρωμάτων και συναισθημάτων που θα τους οδηγήσει στη δημιουργία του δικού τους προσωπικού έργου-φορέα σκέψεων και προβληματισμού για τον ρόλο της τέχνης σήμερα. Κατά τη διάρκεια της δράσης θα τηρηθούν όλα τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα. Δεδομένων των ιδιαίτερων υγειονομικών συνθηκών και των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Κατά την είσοδο στο Μουσείο τα παιδιά θα πρέπει να προσκομίσουν self test 24ώρου.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass