«Ορκοι Αγάπης» στο Θεσσαλικό

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΙΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΑ

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2022 14:55

Το «Θεσσαλικό Θέατρο» συνεχίζει για τρίτη χρονιά τον θεσμό «Δευτερότριτα» στο Θεσσαλικό, όπου φιλοξενεί θεατρικές ομάδες της Λάρισας (και της Θεσσαλίας). Στόχος των  «Δευτερότριτων» είναι η καλλιτεχνική υποστήριξη των θεατρικών ομάδων με την παροχή κάθε μέσου που ενδυναμώνει το καλλιτεχνικό τους αποτέλεσμα και την ορατότητα και προβολή της εργασίας τους.


Στο πλαίσιο αυτό η θεατρική ομάδα Πασπαρτού, παρουσιάζει την παράσταση «Ορκοι Αγάπης», τη Δευτέρα 16 και την Τρίτη 17 Μαΐου, και ώρα 9 μ.μ., στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος». Η Πασπαρτού, με έδρα τη Λάρισα, δραστηριοποιείται στα πεδία του πολιτισμού και των τεχνών, με σκοπό τη δημιουργία πρωτότυπων και ολοκληρωμένων δράσεων, ψυχαγωγικού, αλλά και εκπαιδευτικού χαρακτήρα. Έχει συνεργαστεί με πολλούς φορείς της πόλης με γνώμονα την προσφορά ποιοτικών πολιτιστικών αγαθών στο κοινό.
ΥΠΟΘΕΣΗ
Ο Σωτήρης και η Άσπα είναι ένα σύγχρονο αντρόγυνο που μετά από δέκα χρόνια γάμου, νιώθουν ότι έχουν βαλτώσει. Η απιστία, η έλλειψη αγάπης, αλλά και ερωτικής επαφής, κυρίως από την πλευρά του Σωτήρη, οδηγούν την Άσπα στην απώλεια της γυναικείας αυτοπεποίθησης και στα όρια του νευρικού κλονισμού.
Στην προσπάθειά τους να σώσουν τον γάμο τους, καταλήγουν σε μεθόδους ασύμβατες μέχρι πριν, ώσπου ...τα πάντα ανατρέπονται. Οι ρόλοι αντιστρέφονται, η Άσπα παίρνει το πάνω χέρι και...
Βασισμένο στο έργο «Ελεύθερο Ζευγάρι», του Ντάριο Φο, το κείμενο προβάλλει μέσα από τις αδιάκοπες εναλλαγές γέλιου, συγκίνησης, αλλά και στοχασμού, τους προβληματισμούς των σύγχρονων ζευγαριών και τους κλυδωνισμούς του έγγαμου βίου στη σημερινή εποχή.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Διασκευή κειμένου: Δώρα Παπαδούλη – Ηλίας Β. Παπαγιάννης. Σκηνοθεσία: Ηλίας Β. Παπαγιάννης. Μουσική επιμέλεια: Θέμης Σαμαντζής. Σκηνικά – Κοστούμια: Δώρα Παπαδούλη. Κατασκευή σκηνικού: Στέλιος Μακρυγιάννης. Σχεδιασμός αφίσας: Σταμάτης Πλουμιστός – Ευτυχία Θάνου. Γραφίστικη επιμέλεια: Μουτζούρα. Φωτογραφίες: Uniqon. Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασίλης Σακκάς, Καλλιόπη Λαγκούρα. Παραγωγή: Πασπαρτού Productions.
Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 15 ετών. Τιμές εισιτηρίων: 10 ευρώ κανονικό, Προπώληση: 8 ευρώ, Φοιτητικό, ανέργων, ΑμεΑ: 5 ευρώ. Τηλέφωνο πληροφοριών και κρατήσεων: 6906-684.732 (Ώρες: 10:00-13:00 &18:00-21:00).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass