Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Στέλιος Ρόκκος στο 14ο Barra Party

ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2022 11:05

Το 14ο Barra Party είναι γεγονός. Μετά από 2 χρόνια αποχής το αγαπημένο φεστιβάλ

επιστρέφει ξανά και μας περιμένει στις 25 Ιουνίου στο Συκούριο στο γνωστό πλέον μέρος της Μπάρας για μια υπέροχη βραδιά με την υποστήριξη του Πόλις 99,4.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα αυτή τη φορά θα χορέψουμε και θα τραγουδήσουμε με τη μουσική και τα τραγούδια του Στέλιου Ρόκκου ο οποίος συμπληρώνει τριάντα περίπου χρόνια στη μουσική σκηνή.
Ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της γενιάς του ο Στέλιος Ρόκκος έρχεται στο Barra Party για να ξεσηκώσει τους Λαρισαίους, αλλά και να αποδείξει γιατί τόσα χρόνια είναι στην πρώτη γραμμή της ελληνικής μουσικής σκηνής.
Ο Στέλιος Ρόκκος, ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός με τη μοναδική ικανότητα να συνδυάζει το ροκ με το λαϊκό στοιχείο στις 25 Ιουνίου θα είναι παρών σε ένα φαντασμαγορικό και καλοκαιρινό Barra party στο Συκούριο με αγαπημένες επιτυχίες, καινούργια τραγούδια.
Προπώληση εισιτηρίων στο: CANBE, Ασκληπιού 26 Λάρισα, τηλέφωνο: 241 302 1389 και στο περίπτερο του Δήμου στη Κεντρική πλατεία Λάρισας σε λίγες μέρες. Εισιτήριο: 12 ευρώ προπώληση, 14 ευρώ στην είσοδο την ημέρα της συναυλίας.