Ενας συγκλονιστικός Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Πλήθος κόσμου στη συναυλία του στο Αρχαίο Θέατρο Δίου

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2022 11:05

Το Αρχαίο Θέατρο Δίου πλημμύρισε κόσμο, «πλημμύρισε» τραγούδια και μουσική του Βασίλη Παπακωνσταντίνου. Οι θεατές, νέοι και ηλικιωμένοι, που γέμισαν το Αρχαίο Θέατρο, απόλαυσαν παλιές και νέες επιτυχίες του αγαπημένου καλλιτέχνη.


Άνοιξε το πρόγραμμά του με τρία τραγούδια αφιερωμένα στον Μάνο Λοϊζο, μνημόσυνο στα 40 χρόνια από τον θάνατό του. «Αν ζούσε σήμερα θα ήταν 88 χρονών, πόσα τραγούδια θα είχε γράψει ακόμα;» αναρωτήθηκε προς τους χιλιάδες θεατές που τον χειροκροτούσαν ασταμάτητα.
Στη συνέχεια ο «αιώνιος έφηβος» ταξίδεψε τους παρευρεθέντες στα ουράνια, με μελωδίες και τραγούδια δικά του παλιά και νέα, με επιτυχίες του Θάνου Μικρούτσικου, του Ξυδούς, του Ιωάννου, των Κατσιμηχαίων, δίνοντας για μία ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό του, με τη μοναδική αναλλοίωτη φωνή του, αλλά και τους καταπληκτικούς μουσικούς του.
Ένα ενθουσιώδες και γεμάτο θεατές Αρχαίο Θέατρο, τραγούδησε και συνομίλησε μαζί του, τραγούδια για τον έρωτα, την κοινωνία, τη ζωή, τις σχέσεις των ανθρώπων, τραγούδια σταθμούς που έγραψαν τη δική τους ιστορία.
Το «Βασίλη ζούμε για να σ’ ακούμε» ακούστηκε για μία ακόμα φορά, από το κοινό που ακολουθεί χρόνια τον καλλιτέχνη. Ήταν μια εκπληκτική βραδιά με έντονο συναίσθημα, συγκίνηση, αναμνήσεις και την προσδοκία πως με τον Βασίλη το ταξίδι δεν τελείωσε εδώ, αλλά θα ξαναβρεθούμε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass