Βιωματικό Εργαστήρι για τα αμπέλια της Ραψάνης

ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΜΠΕΛΟΥ

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2022 11:40

Βιωματικό εργαστήρι με θέμα «Με χαρές και γέλια στης Ραψάνης τα αμπέλια» διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Ραψάνης με τη μουσειοπαιδαγωγό, κα Ελένη Μουσουλή, την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 στις 7 μ.μ. στο Μουσείο Οίνου και Αμπέλου Ραψάνης!


Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά Δημοτικού Σχολείου και γίνεται σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης.
Η Ελένη Μουσουλή είναι απόφοιτη Μουσειοπαιδαγωγικής Εκπαίδευσης ΠΣΕ Βόλου (2004) και επιπλέον έχει παρακολουθήσει Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης για τον σχεδιασμό μουσειακών εκθέσεων (2007).
Εργάζεται στον σχεδιασμό, την εφαρμογή και αξιολόγηση εκπαιδευτικών – περιβαλλοντικών προγραμμάτων σε Μουσεία, Πινακοθήκες και Συλλόγους, όπως το σωματείο ΔΡΥΑΣ, καθώς και στη δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού. Σχεδιάζει και υλοποιεί βιωματικά εργαστήρια επιμόρφωσης εκπαιδευτικών στη μουσειακή αγωγή και συμμετέχει σε ποικίλες δράσεις της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Ασχολείται επίσης με τον σχεδιασμό, τη συγγραφή κειμένων, την οργάνωση και επιμέλεια πρότυπων μορφών σχολικής εκδήλωσης. Συμμετέχει σε σεμινάρια, συνέδρια και διαλέξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και έχει δημοσιεύσεις σε βιβλία και εφημερίδες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass