Με Ευρυδίκη το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στα Φάρσαλα

ΣΤΙΣ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

Δημοσίευση: 25 Νοε 2022 11:17

Πλούσιες εορταστικές εκδηλώσεις και δράσεις αλληλεγγύης, με αφορμή την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, διοργανώνει και φέτος ο Δήμος Φαρσάλων μαζί με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Πολιτικής-Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων και τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Φαρσάλων, με τη συμμετοχή και του Εμπορικού - Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων.
Οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν παραστάσεις και δρώμενα για τα παιδιά, εορταστικές μελωδίες, συναυλία, μουσικές παραστάσεις δρόμου και πολλές ακόμα δράσεις (σε εξωτερικούς χώρους), με σκοπό την ψυχαγωγία των κατοίκων και των επισκεπτών, την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τη στήριξη των ευπαθών ομάδων, την τόνωση της τοπικής αγοράς και γενικότερα τη δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας.
Η σηματοδότηση της έναρξης των εορταστικών εκδηλώσεων θα γίνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Δημαρχείου από τον δήμαρχο Φαρσάλων, Μάκη Εσκίογλου. Θα ακολουθήσει συναυλία με την Ευρυδίκη, η οποία είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ξεχωριστές και αγαπημένες ποπ-ροκ φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής. Σε κάθε της εμφάνιση μας συνεπαίρνει με τις ερμηνείες της και μας ξεσηκώνει με την εκρηκτική της σκηνική παρουσία. 30 χρόνια μετά την πρώτη της δισκογραφική δουλειά και το «Μόνο που θυμάμαι» συνεχίζει να μας εκπλήσσει με διαφορετικές μουσικές προτάσεις. Ο Άι Βασίλης θα περιμένει τα παιδάκια έξω από το Σπιτάκι του, για να ακούσει τις επιθυμίες και τις ευχές τους, να παραλάβει τα γράμματά τους, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να τους μοιράσει «χριστουγεννιάτικα δωράκια», παρέα του τα πειραχτήρια ξωτικά που θα τους χαρίσουν στιγμές διασκέδασης και χαράς.
Στο πλαίσιο έναρξης της εορταστικής περιόδου, ο Δήμος θα προσφέρει ζεστό κρασί, ζεστή σοκολάτα και παραδοσιακά γλυκίσματα και ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων με τη Νύχτα των Ευχών στο Σπιτάκι των Χριστουγέννων θα προσφέρει διάφορα γλυκίσματα, θα χαρίζει μπαλόνια στα παιδάκια και θα φωτίσει τον ουρανό με φαναράκια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass