«Μια ανάσα, μια πνοή»

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΧΗΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΔΩΛ

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2022 12:01

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού, συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τις συναυλίες - αφιέρωμα στη μεγάλη μας λαϊκή στιχουργό Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου, της Λαϊκής Ορχήστρας του ΔΩΛ με τίτλο «Μια ανάσα, μια πνοή», που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 8:30μ.μ., με την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών. Γενική είσοδος: 10 ευρώ. Προπώληση στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας σήμερα Τετάρτη 7/12, Πέμπτη 8/12, Παρασκευή 9/12 – 9 π.μ.-1 μ.μ,. και 5.30-8.30 μ.μ.
Σάββατο 10/12 – 12 με 2 μ.μ. και από 7 το απόγευμα.
Θα ερμηνευτούν τραγούδια αξέχαστα, τραγούδια που έγιναν ορόσημα και που έμειναν για πάντα ως σημεία αναφοράς. Πολλά από αυτά βέβαια, λίγοι γνωρίζουν ότι είναι της Ευτυχίας. Όλοι μας όμως, κάποια στιγμή τα σιγοτραγουδήσαμε!
Εκτός από τα τραγούδια της, θα ακουστούν και γεγονότα από την ταραχώδη ζωή της. Οι συντελεστές: Αλέξανδρος Τσιωνάς (φωνή), Αντωνία Βισβίκη (φωνή), Βαγγέλης Τσιαπλές (μπουζούκι), Κώστας Ταμβακάς (μπουζούκι), Σπύρος Καβαλλιεράτος (κιθάρα-φωνή), Νίκος Έξαρχος (πιάνο), Πέτρος Παππάς (φλάουτο-μπαγλαμά), Γιώργος Αγγελάκης (ακορντεόν), Γιάννης Μακρυγιάννης (κρουστά), Νάνση Χατζή (κοντραμπάσσο). Έκτακτη συμμετοχή: Λίνα Νούτσου (φωνή). Αφήγηση: Μαρσέλα Λένα
Επιμέλεια εκδήλωσης: Κώστας Ταμβακάς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass