«Χρονοκάψουλα για τη Λάρισα»

ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΙΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΑΛΕΥΡΩΝ

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2022 11:24

Αποχαιρετούμε το 2022, συνθέτοντας τη δική μας πολυπρόσωπη ιστορία για το μέλλον και φτιάχνοντας όλοι μαζί ένα διαφορετικό Μουσείο της πόλης μας. Το Μουσείο Σιτηρών και Αλεύρων προσκαλεί μικρούς και μεγάλους πολίτες να πάρουν μέρος στη δημιουργία μιας χρονοκάψουλας που θα περιλαμβάνει “τεκμήρια” της καθημερινής και δημόσιας ζωής στη Λάρισα του 2022. Στην είσοδο του Μουσείου, μικροί και μεγάλοι, κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Μουσείου, φέρνουμε ένα μικρό αντικείμενο του σήμερα που θα αποθηκευτεί μέσα στη χρονοκάψουλα.
Τι θα μπορούσε να είναι αυτό; Ένα απόκομμα εφημερίδας, ένα κέρμα, μία κονκάρδα, ένα μολύβι, ένα φυλλάδιο, ένα μικρό παιχνίδι, ο,τιδήποτε θα μπορούσε να ρίξει φως στη ζωή του σήμερα, όπως όλοι εμείς τη βιώνουμε μέσα και έξω από το σπίτι. Παράλληλα, συμπληρώνουμε ένα εικονογραφημένο έντυπο με τις δικές μας ιστορίες και πληροφορίες για την πόλη. Έντυπα και αντικείμενα θα αποθηκευτούν στην χρονοκάψουλα, η οποία θα σφραγιστεί από εκπρόσωπο του Δήμου, θα αποθηκευτεί στα Γενικά Αρχεία Κράτους – Παράρτημα Λάρισας και θα ανοιχτεί το 2052. Η δράση θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 9 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 9 Ιανουαρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass