Παρουσίαση της Behance

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2015 19:34

Για πρώτη φορά στην Κεντρική Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λάρισα, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας εβδομάδας του Behance Portfolio Reviews, φιλοξενείται το Behance Portfolio Review Central Greece, Larissa, το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στο Μύλο του Παππά. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί με τη διάλεξη του Τζανέτου Πετροπουλέα σχεδιαστή, πρόεδρο του Δ.Σ. της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας με τίτλο «το επάγγελμά μας δεν είναι χόμπι».
Στη συνέχεια, τη σκυτάλη θα λάβουν οι ομιλητές, οι οποίοι θα ανακοινωθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Τέλος, θα γίνουν παρουσιάσεις νέων σχεδιαστών και θα υπάρχει διάλογος με το κοινό.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του δήμου Λαρισαίων με τη συμμετοχή της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας.
To Behance είναι η δημοφιλέστερη και μεγαλύτερη διαδικτυακή πλατφόρμα για δημιουργικούς επαγγελματίες από κάθε κλάδο. Ιδρύθηκε το 2006 και σήμερα φιλοξενεί περισσότερα από 1,5 εκατομμύριο μέλη από 172 χώρες που έχουν δημοσιεύσει 5,5 εκατομμύρια project σε 128 τομείς κι ειδικότητες της τέχνης και του design.
Το 2012 το δίκτυο εξαγοράστηκε από τoν ηγέτη στο χώρο του δημιουργικού λογισμικού, την Adobe.
To Behance Portfolio Reviews είναι τοπικές συναντήσεις της κοινότητας χρηστών του Behance ανά τον κόσμο. Σε αυτές, νέα και παλαιότερα μέλη συναντιούνται, αναλύουν δημιουργικές στρατηγικές, εξετάζουν τα πορτφόλιό τους, συνδέονται και κοινωνικοποιούνται

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass