Φεστιβάλ παραδοσιακού χορού στη Φαλάνη

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2010 21:28 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:11
Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του Δήμου Γιάννουλης σε συνεργασία με το Πολιτιστικό και Πνευματικό Κέντρο Φαλάνης και σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο Φάλανης στις 5.30 μ.μ. στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ παραδοσιακού χορού νηπιακής ηλικίας στο νομό μας. Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή χορού και παραδοσιακού τραγουδιού με πρωταγωνιστές το νέο αίμα της ελληνικής ελπίδας, τους μικρούς μεταδότες της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.
Όπως αναφέρει ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Γιάννουλης κ. Βασίλης Ζιώγας, πρόκειται για μια μεγάλη συνάντηση, με τη συμμετοχή της πλειονότητας των πολιτιστικών συλλόγων του νομού και με πρεσβευτές τις πιο μικρές χορευτικές ομάδες τους, που έχει ως στόχο να δώσει στα νέα παιδιά μια μικρή ανταμοιβή, μέσα από το χειροκρότημα, για την ενασχόλησή τους με τους πολιτιστικούς θησαυρούς που μας έχουν κληροδοτήσει οι πρόγονοί μας και με την ελληνική παράδοση, ωθώντας τους στο να μάθουν διά βίου να γλεντούν και να διασκεδάζουν ελληνικά. Θα δοθεί η ευκαιρία στους μικρούς φίλους της παράδοσης να γνωριστούν, να ανταλλάξουν εμπειρίες και να αναζητήσουν παραδοσιακούς δρόμους συμπόρευσης μέσα από τη μουσική, το χορό, το τραγούδι και να γίνουν άξιοι συνεχιστές της λαϊκής μας παράδοσης. Η εκδήλωση θα συνοδεύεται μουσικά από την ορχήστρα του Κώστα Δεδούση και με τη συνοδεία τμήματος του Δημοτικού Ωδείου Γιάννουλης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass