ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ

Δημιουργίες για πιάνο από την Ευφροσύνη Κτιστάκη

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2010 1:33 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:13
Ρεσιτάλ πιάνου με την Ευφροσύνη Κτιστάκη θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, στις 7.30 μ.μ. Η μουσικοσυνθέτρια Ευφροσύνη Κτιστάκη θα εκτελέσει στο πιάνο έργα δικά της και του Λούντβιχ βαν Μπετόβεν.
Λίγα λόγια για την Ευροσύνη Κτιστάκη
Η Ευφροσύνη Γ. Κτιστάκη γεννήθηκε στη Λάρισα. Ξεκίνησε θεωρητικά και πιάνο στο Δημοτικό Ωδείο της πόλης. Το 1987 απέκτησε το πτυχίο πιάνου καθώς και το πτυχίο αρμονίας. Από το 1987 παρακολουθεί μαθήματα πιάνου στο Ωδείο Σκαλκώτα στην Αθήνα με τη διεθνούς φήμης σολίστ πιάνου Δήμητρα Τουφεξή και για δέκα χρόνια μαθητεύει κοντά του. Παράλληλα παρακολουθεί ανώτερα θεωρητικά με τον Μουσουργό Χρήστο Λαμπριανίδη και απέκτησε τα πτυχία αντίστιξης, φυγής καθώς και το δίπλωμα πιάνου και το δίπλωμα σύνθεσης με άριστα παμψηφεί.
Εχει γράψει συνολικά 36 έργα καθώς και διασκευές έργων διαφόρων συνθετών. Απέκτησε Α΄ βραβείο μουσικής θεατρικής επένδυσης καθώς έχει παρακολουθήσει και πολλά σεμινάρια πιάνου και συστημάτων θεωρητικής - χορωδιακής μουσικής διεύθυνσης ορχήστρας και δημιουργίας ορχηστρικών συνόλων.
Εχει δώσει πολλές συναυλίες πιάνου στην Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς επίσης έχει λάβει μέρος σε δύο διεθνής διαγωνισμούς σύνθεσης στο Arrezo της Ιταλίας και στο διαγωνισμό Δ. Μητρόπουλος με τα έργα «Αβε Μαρία» και τη συμφωνία Μ. Αλέξανδρος.
Ηταν πρόεδρος μουσικών στο νομό Λάρισας. Εχει δημιουργήσει 5 Cd΄s μουσικής με μουσική και στίχους δικούς της. Εχει τον τίτλο της καθηγήτριας πιάνου από το υπουργείο Πολιτισμού καθώς και τον τίτλο της Μουσικοσυνθέτριας από το 1994. Είναι μέλος των Ελλήνων μουσουργών Ελλάδας. Από το 1988 είναι διορισμένη στο δημόσιο ως καθηγήτρια μουσικής. Εχει 22 χρόνια υπηρεσίας αφιερωμένη στη διδασκαλία μουσικής. Από το 1994 είναι καθηγήτρια Μουσικής στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass