Η ΘΟΕΛΑ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 2ου ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

«Ο Αϊ-Βασίλης άργησε μια μέρα»

Δημοσίευση: 27 Ιαν 2010 1:09 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:15
Η Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών Λάρισας – ΘΟΕΛΑ και η θεατρική ομάδα των μαθητών της Γ’ τάξης του 6ου Λυκείου Λάρισας, συμμετέχουν στο 2ο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ «Ο Αϊ-Βασίλης άργησε μια μέρα», σηματοδοτώντας σήμερα την έναρξη στον πολυχώρο «ΧΟΡΙΑΜΒΟΣ», στη γωνία των οδών Φαρμακίδου και Γαληνού, στις 9 μ.μ. με γενική είσοδο 7 ευρώ.
 Η Θ.Ο.Ε.ΛΑ. ετοίμασε μια εκδήλωση με τον τίτλο «Ξεχασμένοι κήποι», που δημιουργήθηκε ειδικά για το σκοπό του Φιλανθρωπικού Φεστιβάλ και συμμετέχουν σ’ αυτήν δάσκαλοι, καθηγητές, αλλά και ερασιτέχνες ηθοποιοί. Πιο συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν δύο θεατρικά δρώμενα, του Νίκου Δήμου και της Μάρω Δούκα, τρεις ενότητες δραματοποιημένων ποιημάτων, θα ακουστεί κλασσική μουσική και η ομάδα θα τραγουδήσει ένα παραδοσιακό τραγούδι, ενώ η ορχήστρα ένα έντεχνο.
Το 2ο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ ξεκινά σήμερα στη Λάρισα και θα διαρκέσει έως 31 Ιανουαρίου σε διάφορους πολιτιστικούς χώρους. Στόχος του είναι η ευαισθητοποίηση της κοινή γνώμης της Λάρισας και η καθιέρωση ενός θεσμού, όπου μέσα από την ανάδειξη διάφορων καλλιτεχνικών δρώμενων, επαγγελματιών και ερασιτεχνών καλλιτεχνών, να βοηθηθούν κοινότητες και ιδρύματα, τα οποία έχουν ανάγκη στήριξης. Τα έσοδα από τη φετινή διοργάνωση θα διατεθούν στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΑΡΣΙΣ» (Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων) και των Ξενώνων Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο (φιλοξενούν ανήλικα παιδιά, 14-18 χρόνων, από χώρες της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής, π.χ. Σουδάν, Σομαλία, Νιγηρία, Ιράκ, Αφγανιστάν κλπ, που διώχτηκαν με τη βία από την πατρίδα τους, ενώ οι γονείς των παιδιών αυτών έχουν χάσει τη ζωή τους είτε σε πολέμους και βομβιστικές επιθέσεις, είτε έχουν γίνει οικονομικοί μετανάστες, προκειμένου να τα στηρίξουν οικονομικά).
Τα έσοδα από τη φετινή διοργάνωση θα διατεθούν στη Μη Κυβερνητική Οργάνωση «ΑΡΣΙΣ».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass