ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Γκαλά μπαλέτου σήμερα στη Λάρισα

* Παραστάσεις αύριο και το Σάββατο

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2010 1:08 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:18
Μεγάλου μεγέθους πολιτιστικό και καλλιτεχνικό γεγονός αποτελούν τα 20 χρόνιας ύπαρξης της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου. Δύο δεκαετίες προσφοράς, δημιουργίας που άλλαξαν το πολιτιστικό τοπίο, δημιουργώντας όλες τις γόνιμες προϋποθέσεις να εξελιχθεί η τέχνη του χορού και καθιστώντας τη Λάρισα εστία της.
Για να τιμηθούν τα 20 χρόνια της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου, πραγματοποιείται γκαλά σήμερα Πέμπτη, αύριο Παρασκευή και το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου, στις 8.30 μ.μ., στη Σκηνή Μπαλέτου (Μύλος του Παπά).
Στη λαμπερή και γιορταστική αυτή βραδιά χορεύει το Θεσσαλικό Μπαλέτο, 60 σπουδάστριες και σπουδαστές της Ανώτερης Σχολής Χορού και των Φυτωρίων της Δημοτικής Σχολής Μπαλέτου. Επίσης θα χορέψουν η Δήμητρα Δημητρίου, διπλωματούχος της Ανώτερης Σχολής Χορού Λάρισας και της Rambert School of Ballet and Contemporary Dance (Λονδίνο), η Ελενίνα Νικολάου, διπλωματούχος της Ανώτερης Σχολής Χορού Λάρισας και της Ακαδημίας Κλασικού Χορού «A. J. Vaganova» (Πετρούπολη), ο Εμίλ Ιορντάνωφ, χορευτής της Όπερας της Σόφιας, η Πέτια Κόλεβα, σπουδάστρια της Κρατικής Σχολής Ορχηστικής Τέχνης της Σόφιας.
Η μουσική είναι του Τσαϊκόφσκι και τις χορογραφίες υπογράφουν οι: Γκες Μίχωφ, Καμέλια Δαμαλή, Μιλένα Συμεώνοβα, Δήμητρα Δημητρίου. Διδασκαλία επίσης έχουν κάνει η Ρίτσα Ζαχαρία και η Νίκη Σβέλτου. Τα κοστούμια δημιούργησε η κ. Ελένη Ψύρρα.
Πληροφορίες στη Δημοτική Σχολή Μπαλέτου (Γεωργιάδου 53, Μύλος του Παπά) και στο τηλέφωνο 2410-256464.
Η AVANT PREMIER
Εν τω μεταξύ, χθες νωρίς το απόγευμα δόθηκε η avant premier της παράστασης μπαλέτου, για τους εκπροσώπους του τύπου, τους καθηγητές της σχολής αλλά και τις οικογένειες των χορευτριών αποσπώντας ενθουσιώδεις κριτικές.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass