ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ» ΜΕ ΜΙΑ ΞΕΚΑΡΔΙΣΤΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ

«Μάνα είναι μόνο... ένας!»

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2010 1:03 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:20
«Μάνα είναι μόνο... ένας», είναι ο παράδοξος τίτλος της παράστασης που ανεβάζει το «Θέατρο Τεχνών» Λάρισας, η πρεμιέρα της οποίας είναι σήμερα στις 9 μ.μ. στη σκηνή του Θεάτρου. «Πρόκειται για μια κωμωδία ξεκαρδιστικών καταστάσεων, βασισμένη στο θεατρικό κείμενο των Γάλλων συγγραφέων Ζ.Ζ. Μπριγκέρ – Μ. Λασένγκ, όπως σημείωσε ο Αίας Μανθόπουλος, ο οποίος σκηνοθετεί και την παράσταση, χθες στη σχετική συνέντευξη Τύπου που δόθηκε επί σκηνής, με φόντο το νέο σκηνικό του Θ.Τ., ευελπιστώντας όπως είπε το θεατρόφιλο κοινό της Λάρισας να την αγαπήσει όπως αγάπησε και το κλασικό έργο του Λακλό «Επικίνδυνες Σχέσεις». Στη συνέχεια ο κ. Μανθόπουλος έκανε γνωστό ότι το «Θέατρο Τεχνών» θα πραγματοποιήσει το καλοκαίρι περιοδεία με την κλασική κωμωδία «Ο Αμφιτρύωνας» σε διασκευή του ίδιου ενώ το επόμενο έργο που θα ανέβει μετά την κωμωδία «Μάνα είναι μόνο... ένας» στη σκηνή του «Θεάτρου Τεχνών» είναι «Το Υπόγειο» του Ντοστογιέφσκι.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:
Μια μυστηριώδης εξαφάνιση, ένας γάμος σκοπιμότητας και μια σειρά από εξωφρενικές παρεξηγήσεις και απρόσμενα μπερδέματα συνθέτουν το κωμικό σκηνικό της νέας παραγωγής του «Θεάτρου Τεχνών» Λάρισας. Καταιγιστικοί ρυθμοί, ευφυείς διάλογοι, ανατρεπτικό χιούμορ και εμπνευσμένα θεατρικά ευρήματα, συνθέτουν μια απολαυστική παράσταση, που υπόσχεται μια μοναδική θεατρική εμπειρία.
Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:
Σκηνοθεσία: Αίαντας Μανθόπουλος. Μουσική: Γιούρι Στούπελ. Σχεδιασμός σκηνικών: Λίνα Μότσιου. Επιμέλεια κοστουμιών: Κωνσταντίνα Παπαλεξανδρή. Χορογραφίες - κίνηση: Έφη Δαούλα. Φωτισμοί: Πασχάλης Λόκας. Ζωγραφική σκηνικού: Κώστας Δελλής. Κατασκευή σκηνικών: Στέλιος Μπουρλής, Βοηθός σκηνοθέτη: Φανή Χουλιάρα. Παίζουν: Αίαντας Μανθόπουλος, Στέλιος Ντικούλης, Στέλλα Τσιάτσιου, Βασιλική Δούφα, Γιώργος Αλβανός.
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Πέμπτη λαϊκή απογευματινή στις 19.30, Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00 και Κυριακές στις 19.30. Ισχύουν εργατικά και εισιτήρια Ο.Γ.Α. Η παράσταση είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 15 ετών. Κρατήσεις θέσεων 11.00-13.00 και 18.00-21.00, στο τηλέφωνο του θεάτρου 2410 - 534313.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass