ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΑΛΛΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ – ΣΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ Μ.Μ.Ε. ΚΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ Γ. ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

O Τάσος Τέλλογλου ανοίγει το «Φάκελο Siemens»

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2010 1:16 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:23
Όλη η αλήθεια για τη μεγαλύτερη υπόθεση εταιρικής διαφθοράς στην Ευρώπη. Τρία χρόνια έρευνας σε Γερμανία, Ελβετία, Λιχτενστάιν και Ελλάδα. Διακόσιες χιλιάδες σελίδες γερμανικής και ελληνικής δικογραφίας. Πολύωρες συζητήσεις με κατηγορούμενους σε Μόναχο και Αθήνα και τους διαχειριστές των «μαύρων ταμείων», Σίκατσεκ και Νιντλ. Ένα βιβλίο. O δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου αποκαλύπτει μεταξύ άλλων τις διαδρομές που ακολούθησαν τα «μαύρα χρήματα» της Siemens, τις μυστικές συναντήσεις, τη συνενοχή του διεθνούς τραπεζικού συστήματος, τις αναπάντεχες εκπλήξεις και τις ευθύνες Γερμανών και Ελλήνων αύριο Σάββατο στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Γαλλικού Ινστιτούτου μέσα από το βιβλίο του «Το Δίκτυο: Φάκελος Siemens».
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Τάσος Τέλλογλου, δημοσιογράφος, Γ. Διαμαντής, δικηγόρος, Δ. Χατζηευθυμίου, δημοσιογράφος και Θ. Σαμαράς, δημοσιογράφος. Την εκδήλωση, συντονίζει ο Ανδρέας Γιουρμετάκης, δημοσιογράφος. Ο Tάσος Τέλλογλου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1961. Σπούδασε νομικά στη Nομική Σχολή Αθηνών. Δούλεψε στην εφημερίδα «Πρώτη» ως το 1989. Από το 1990 ώς το 1997 ήταν ανταποκριτής της Καθημερινής στη Γερμανία και από το 1993 ώς το 2000 ανταποκριτής στη Γερμανία και στα Bαλκάνια για το Mega Channel. Από το 2001 είναι συνεργάτης του Βήματος. Από τον Ιούνιο του 2002 ως τον Ιούλιο του 2004 εργάστηκε στη ΝΕΤ. Το 1996 εκδόθηκε το βιβλίο του «Η γερμανική πολιτική στον γιουγκοσλαβικό χώρο», εκδόσεις Πόλις 1996 και, σε συνεργασία με τον Αλέξη Παπαχελά, «Φάκελος 17 Νοέμβρη» (Εστία 2002) .
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass