ΑΠΟ ΤΗΝ «ΟΝΕΙΡΩΝ ΘΑΥΜΑΤΑ» ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ «ΧΟΡΙΑΜΒΟ»

«Στη δίνη του έρωτα»

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2010 1:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:24
Η «Ονείρων Θαύματα» μέσα από μια ερωτική θύελλα μας έκανε να γελάσουμε και να κλάψουμε, να αναρωτηθούμε και να θυμηθούμε... Μετά από εκείνο το πετυχημένο ερωτικό ταξίδι ανεβαίνει ξανά στο σανίδι, στη σκηνή του «Χορίαμβου» (Φαρμακίδου-Γαληνού), με τη μουσικοθεατρική παράσταση «Στη δίνη του έρωτα» σήμερα και αύριο στις 9 μ.μ. έτοιμη να παρασύρει ξανά μαζί της όλους όσοοι τολμούν να ερωτευθούν και να αισθανθούν. Γιατί το ταξίδι στον έρωτα δεν έχει τελειωμό... Σκηνοθεσία: Δημήτρης Βούζας. Στην παράσταση συμμετέχουν οι Δημήτρης Βούζας, Αποστόλης Γκουγκουλιάς, Δάφνη Δεληγιάννη, Ιφιγένεια Καραουλάνη, Ελένη Κατσιμπέρη, Θοδωρής Ματούλας, Κώστας Μητρομάρας, Άντα Μουστάκα, Δημήτρης Μπασδέκης, Στέλλα Νταναβάρα, Στέλιος Παπαδόντας, Κώστας Πελεκάνος, Λεωνίδας Ποδιώτης, Μαριλίνα Σαμαρά, Μπέτυ Σελίδου, Νάνσυ Σιώμου, Νίκος Σκανίκας Κωνσταντίνα Σουμπενιώτη και Ντέπυ Τσιρακοπούλου.
Η πόρτα της Θεατρικής Σκηνής είναι ανοιχτή για όσους αγαπούν το θέατρο και θέλουν να συμμετέχουν ενεργά. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6972-700.971 και 6948-944.761 ή και αυτοπροσώπως στην οδό Άρεως 24. Κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 2411101963.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass