ΣΤΙΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΟΜΟΥΣΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑΪΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ

Χορωδιακή εκδήλωση στο Δημοτικό Ωδείο

* Και την ανδρική Χορωδία Αργοστολίου

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2010 0:57 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:28
Η Γυναικεία Χορωδία της Λέσχης Φιλομούσων Λάρισας ανακοινώνει ότι από κοινού με τη λαρισαϊκή Χορωδία και με τη στήριξη της αντινομαρχίας Πολιτισμού και του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Λαρισαίων διοργανώνει χορωδιακή εκδήλωση την Κυριακή 7 Μαρτίου στις 20.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσει και η Χορωδία και μαντολινάτα Αργοστολίου που θα δώσει μια άλλη νότα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της πλούσιας μουσικής παράδοση της Κεφαλονιάς. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
Η Γυναικεία Χορωδία της Λ.Φ.Λ. ιδρύθηκε το 1985 από κυρίες και δεσποινίδες της πόλης μας που τις διέκρινε η μεγάλη αγάπη για το χορωδιακό τραγούδι, λειτουργεί μέσα στο πλαίσιο της Λέσχης Φιλομούσων Λάρισας, διευθύνεται από τη μαέστρο και καθηγήτρια μονωδίας κ. Μάγδα Αλεξανδρή - Δημόκα και είναι η μοναδική γυναικεία χορωδία της Λάρισας. Όλα αυτά τα χρόνια έχει να επιδείξει ένα αξιολογότατο έργο με τη συμμετοχή της σε πολλά φεστιβάλ, τη διοργάνωση χορωδιακών συναντήσεων και την κατάκτηση πρώτων βραβείων και τιμητικών διακρίσεων.
Η Λαρισαϊκή Χορωδία, μια από τις αρχαιότερες ανδρικές χορωδίες της πόλης μας, υπό τη διεύθυνση του προικισμένου μαέστρου και συνθέτη κ. Γιάννη Καρκάλα, λάμπρυνε με την παρουσία της τα φεστιβάλ πολλών πόλεων της Ελλάδας και της Ευρώπης αποσπώντας πρώτα και δεύτερα διεθνή και εγχώρια βραβεία.
Η ανδρική Χορωδία Αργοστολίου ιδρύθηκε το 1980 και διευθύνεται από το μαέστρο κ. Βασίλη Μουντάκη. Το ρεπερτόριό της περιλαμβάνει ποικίλα τραγούδια, επτανησιακά, έντεχνα, κλασικά, ενώ διαθέτει και εκκλησιαστικό τμήμα. Η χορωδία, που συνοδεύεται από μαντολινάτα, διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία κάθε Μάιο και Σεπτέμβριο τις «Διεθνείς Χορωδιακές Συναντήσεις Αργοστολίου» φιλοξενώντας χορωδίες και μουσικά σύνολα από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Μέχρι σήμερα έχει λάβει μέρος σε χορωδιακές εκδηλώσεις σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις εκπροσωπώντας επάξια το καλό κεφαλλονίτικο χορωδιακό τραγούδι. Είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται την πόλη μας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass