ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟΨΕ ΤΟ «ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΜΥΛΟΥ» ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ «ΕΝΩΔΕΙΑ» - ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο Κ. ΤΣΙΑΝΟΣ

Θρυλικές συνθέσεις του Μάνου Χατζιδάκι

* Έργα του θα ερμηνεύσουν γνωστοί ηθοποιοί

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2010 1:07 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:29
Το «Θέατρο του Μύλου» στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων για τα τριάντα πέντε χρόνια  «Θεσσαλικό Θέατρο» θα πλημμυρίσει απόψε στις 9 μ.μ. με μελωδίες του μεγάλου μας συνθέτη Μάνου Χατζιδάκι στο αφιέρωμα που πραγματοποιεί στον αξέχαστο Έλληνα δημιουργό.
Το μουσικό σύνολο «Ενωδεία», το οποίο αποτελούν δεκαέξι μουσικοί και τραγουδιστές, με τη μουσική διεύθυνση του Δημήτρη Καρβούνη, θα ερμηνεύσουν για πρώτη φορά στη Λάρισα, τη «θρυλική» σύνθεση του Μάνου Χατζιδάκι «Το χαμόγελο της Τζοκόντας». Κείμενα του δημιουργού θα διαβάσει ο Κώστας Τσιάνος.
Στο δεύτερο μέρος θα ακουστούν κορυφαία τραγούδια του Χατζιδάκι που θα ερμηνεύσουν ο Θηρίμαχος Πάκας και η Ρόλη Γιαμοπούλου. Η ηθοποιός του «Θεσσαλικού Θεάτρου» Φανή Γέμτου θα τραγουδήσει το «Αγάπη που  ’γινες δίκοπο μαχαίρι» και η έκπληξη θα είναι ο Τάκης Χρυσικάκος που θα ερμηνεύσει την καταπληκτική τραγουδιστική παρλάτα «Ηθοποιός σημαίνει φως».
Τα έργα του Μάνου Χατζιδάκι ερμηνεύουν οι μουσικοί: Γιώργος Τσιαρδάκας –φλάουτο, Στέλιος Κοτρώτσιος- κλαρινέτο, Βαγγέλης Τσιαπλές και Κώστας Ταμβακάς – μαντολίνο, Σπύρος Καβαλιεράτος και Θανάσης Καλαμπάκας – κιθάρα, Γιάννης Μακρυγιάννης και Γιάννης Γκουλιάρας – κρουστά, Ευανθία Σκαντζούρη – ακορντεόν, Γιώτα Στεφανοπούλου-βιολί, Νίκος Νικολαΐδης –τσέλο, Γιώργος Κουλιόπουλος – κοντραμπάσο, Ιωάννα Σιοπούδη – πιάνο, Βάλια Σαπουνά – πιάνο (μέρος άρπας). Στο πλαίσιο των συνεργασιών του «Θεσσαλικού Θεάτρου» με άλλους πολιτισμικούς φορείς της πόλης, σημειώνεται ότι και σε αυτή τη διοργάνωση συμμετέχει το Μορφωτικό Ίδρυμα των Συντακτών Θεσσαλίας. Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται στο ταμείο του «Θεάτρου του Μύλου». Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410-533.417 το πρωί από τις 10 έως τη 1 και το απόγευμα από τις 6 έως τις 9 μ.μ. Η γενική είσοδος είναι δέκα ευρώ.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass