Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Φιλανθρωπικό μπαζάρ

* Για τη Μ.Κ.Ο. «Κάνε Μια Ευχή»

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2010 3:21 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 10:36
Μπαζάρ καλλυντικών φυτικών προϊόντων, για φιλανθρωπικό σκοπό, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Μεγάλη Δευτέρα 29 Μαρτίου και τις ώρες 6-9 μ.μ. σε χώρο του καφέ «Stefani’s» της πόλης μας (Kεντρική πλατεία) με σκοπό τα έσοδα των κερδών να διατεθούν στη ΜΚΟ «Κάνε Μια Ευχή».
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Κέντρου Ευεξίας και Αυτογνωσίας «Εντελέχεια» και τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν είναι φυτικά, καθημερινής χρήσης, όπως για παράδειγμα σαπούνια, αποσμητικά, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, αφρόλουτρα κ.ά., υψηλών ποιοτικών χαρακτηριστικών.
Στο πλαίσιο του μπαζάρ θα γίνει παρουσίαση του έργου της ΜΚΟ» Κάνε Μια Ευχή», για να γνωρίσουν οι Λαρισαίοι τη δράση αυτής της σημαντικής οργάνωσης.
Γι’ αυτή τη φιλανθρωπική εκδήλωση το Κέντρο «Εντελέχεια», σε σχετική ανακοίνωσή του, αναφέρει: «Στις εποχές κρίσης οι άνθρωποι «βομβαρδισμένοι» με απελπιστικές ειδήσεις, φοβισμένοι για το αύριο αρχίζουν και κάνουν περικοπές εξόδων.
Το πρώτο έξοδο που κόβουν είναι οι φιλανθρωπίες οι οποίες όμως ακριβώς σε αυτές τις εποχές αποκτούν πραγματικά την ουσία τους, την πραγματική τους διάσταση. Τότε μας χρειάζονται οι συνάνθρωποί μας. Τότε πρέπει να βοηθήσουμε ο καθένας μας με μια και μόνο μικρή κίνηση».
«ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ»
Η Μ.Κ.Ο. «Κάνε μια ευχή» έχει στόχο να εκπληρώνει τα όνειρα των άρρωστων παιδιών, κάνοντάς τα να πιστέψουν στα θαύματα και ίσως και ακόμη παραπέρα, σε ένα υγιές μέλλον...!
Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους: « Οι ευχές των παιδιών συνήθως ανήκουν σε μια από τις κατηγορίες: Εύχομαι να γίνω..., Εύχομαι να συναντήσω... Εύχομαι να αποκτήσω..., Εύχομαι να πάω...
Για το παιδί που χάνει την παιδικότητά του σε μια νύχτα και που μέσα από επίπονες θεραπείες ξυπνά ώριμος σαν ενήλικας, η πραγματοποίηση της πιο κρυφής επιθυμίας του, είναι μια επιστροφή στη χαμένη αθωότητα. Μια μοναδική εμπειρία, που συνήθως εξελίσσεται σε μια μικρή απόδραση για όλη την οικογένεια, αφού κι αυτή συμμετέχει και ζει αλησμόνητες στιγμές στο σήμερα, ξεχνώντας για λίγο το αύριο και τα προβλήματά του».