ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ

«Η Θαυμαστή Μπαλωματού»

Δημοσίευση: 31 Ιουλ 2009 2:56 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:12
Το υπέροχο έργο, «Η Θαυμαστή Μπαλωματού» του σπουδαίου Ισπανού δραματουργού Φ.Γ. Λόρκα, θα παρουσιάσει απόψε η θεατρική ομάδα Βερδικούσιας στις 9 μ.μ. στην πλατεία Βερδικούσιας. «H θαυμαστή μπαλωματού», είναι μια λαϊκή κωμωδία, στην οποία, η μικρή μπαλωματού, κακότροπη και ατίθαση, στην αρχή του γάμου της αναγκάζει τον κατά πολύ μεγαλύτερο μπαλωματή άντρα της, να φύγει από το σπίτι τους, αλλά στη συνέχεια καταλαβαίνει, πόσο δύσκολο είναι για μια φτωχή κοπέλα, να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της ζωής και με καημό αλλά και συγκίνηση αναπολεί τις όμορφες στιγμές που έζησε με τον ταπεινό άντρα της. Μια υπέροχη λαϊκή κωμωδία, στην οποία η ηθογραφία και ο λυρισμός του Λόρκα διασκεδάζουν και συγκινούν ηθοποιούς και θεατές. Διασκευή – σκηνοθεσία: Στέλιος Ντικούλης.
Τους ρόλους ερμηνεύουν: Βάσω Ιγγλέζου (μπαλωματού), Μαίρη Τάκα (Κόκκινη γειτόνισσα), Φρόσω Ιγγλέζου (πρόλογος συγγραφέα), Ηλίας Σινάπαλος (μπαλωματής), Μπάμπης Μπαρούτας (Δήμαρχος), Φανή Ιγγλέζου(κορίτσι), Βάσω Νυχτερίδα (μαύρη γειτόνισσα), Δημήτρης Καρκατσέλος (Δον κοτσίφης), Βίκυ Ιγγλέζου (κίτρινη γειτόνισσα), Ασημίνα Μπαρούτα (πράσινη γειτόνισσα), Ευαγγελία Σδάνη (βυσσινή γειτόνισσα) και Κωνσταντίνα Ιγγλέζου (κόρη κόκκινης γειτόνισσας). Σκηνικά: Zωή και Γιώργος Τσόγιας.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass