ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «DREAM NIGHT»

«Ανάδυση» ονειρικής μουσικής

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2009 2:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:12
Διαχρονικά τραγούδια που έχουν χτίσει αναμνήσεις σε πολλές γενιές θα ερμηνεύσουν αύριο Κυριακή στις 9.30 μ.μ. δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες, η κ. Ελένη Γκατζά και ο κ. Γιώργος Αποστολόπουλος στον παραμυθένιο χώρο του Κάστρου του Πλαταμώνα, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Ολύμπου, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων δήμου Λαρισαίων κ. Χρήστου Κτιστάκη. Για το εξαιρετικό μουσικό σχήμα «Dream Night» αναφέρουν λίγα λόγια οι ερμηνευτές, σημειώνοντας παράλληλα ότι η ονομασία του σχήματος επήλθε κυρίως από την ίδια την έννοια της δημιουργίας που χαρακτηρίζει τη δουλειά τους, ικανή να συνθέσει ονειρικές μελωδίες.
«Aνέκαθεν υπήρξε η επιθυμία να δημιουργήσουμε ένα ιδιαίτερο μουσικό σχήμα με τον κ. Κτιστάκη που να ξεφεύγει από το κλασικό ρεπερτόριο. Έπειτα από κάποιες συζητήσεις παρουσιάστηκε και η ευκαιρία να συμμετάσχουμε στο Φεστιβάλ Ολύμπου, ύστερα από πρωτοβουλία της Ελένης Γκατζά, η οποία κατάγεται και από τον Πλαταμώνα. Έτσι δημιουργήθηκε το «Dream Night». Αύριο θα παρουσιάσουμε στο κοινό ένα δίωρο πρόγραμμα με τραγούδια ελληνικά και ξένα από τον κινηματογράφο» ανέφερε σχετικά ο κ. Αποστολόπουλος, σημειώνοντας ότι οι ακροατές θα απολαύσουν τη μελωδία διαχρονικών μουσικών κομματιών που θα τους ξυπνήσουν μνήμες και θα τους προτρέψει να συμμετάσχουν και οι ίδιοι στην ερμηνεία των τραγουδιών με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο.
«Αποσπάσματα από γνωστά μιούζικαλ, όπως από τις «Γάτες» του Andrew Loyd Weber και άλλα θα δώσουν μια διαφορετικά νότα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα» πρόσθεσε η κ. Γκατζά. Επισημαίνοντας το υψηλό επίπεδο της ομάδας των μουσικών που πλαισιώνουν το σχήμα ο κ. Αποστολόπουλος και η κ. Γκαντζά δήλωσαν ενθουσιασμένοι και ευτυχείς για το ξεκίνημά τους που σημαίνει και το άνοιγμα των εκδηλώσεων στον ειδυλλιακό χώρο του Κάστρου του Πλαταμώνα.
Στο υψηλό επίπεδο των μουσικών που πλαισιώνουν το σχήμα, Σπύρο Καβαλιεράτο – κιθάρα, Γιώργο Τσιαρδάκα – φλάουτο, Θάνο Κυρίδη – κρουστά, Λεωνίδα Κυρίδη – μπάσο στάθηκε ο κ. Κτιστάκης από την πλευρά του επισημαίνοντας ότι όλοι οι μουσικοί είναι εξωραϊστικοί μουσικοί και άνθρωποι δηλώνοντας μεγάλη ικανοποίηση για τη μοναδική τους συνεργασία.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass