ΣΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΔΙΚΟΥΣΙΑΣ

Μάγεψε «Η θαυμαστή Μπαλωματού»

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2009 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:13
Στην πλατεία Βερδικούσιας και μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό που ξεπέρασε τα χίλια άτομα, η θεατρική σκηνή Βερδικούσιας παρουσίασε το θαυμάσιο έργο του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, «Η Θαυμαστή Μπαλωματού». Τα κοστούμια, τα σκηνικά, οι υπέροχοι φωτισμοί και προπάντων οι θαυμάσιες ερμηνείες των ηθοποιών, προκάλεσαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού και την ικανοποίηση των συντελεστών της παράστασης. Ο πρόεδρος της κοινότητας Βερδικούσιας, κ. Γιώργος Σάκκας στο τέλος της παράστασης αφού συνεχάρη όλους τους συντελεστές, δήλωσε πως η κοινότητα Βερδικούσιας θα συνεχίσει να ενισχύει τις προσπάθειες της θεατρικής ομάδας και πως το θεατρικό τμήμα κατέχει πλέον ξεχωριστή θέση στις πολιτιστικές εκδηλώσεις του χωριού. Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους οι νομαρχιακοί σύμβουλοι κ. Βαρβάρα Ζαχαρακούλη και ο κ. Νικόλαος Παλάσκας.
Διασκευή – Σκηνοθεσία: Στέλιος Ντικούλης.
Τους ρόλους ερμήνευσαν οι: Βάσω Ιγγλέζου (μπαλωματού), Μαίρη Τάκα  (Κόκκινη γειτόνισσα), Φρόσω Ιγγλέζου (πρόλογος συγγραφέα), Ηλίας Σινάπαλος (μπαλωματής), Μπάμπης Μπαρούτας  (Δήμαρχος), Φανή Ιγγλέζου (κορίτσι), Βάσω Νυχτερίδα (μαύρη γειτόνισσα), Δημήτρης Καρκατσέλος (Δον κοτσίφης), Βίκυ Ιγγλέζου  (κίτρινη γειτόνισσα), Ασημίνα Μπαρούτα (πράσινη γειτόνισσα), Ευαγγελία Σδάνη  (βυσσινί γειτόνισσα) και Κωνσταντίνα Καρκατσέλα  (κόρη κόκκινης γειτόνισσας). Σκηνικά: Zωή και Γιώργος Τσόγιας. Ηλεκτρολόγος: Δημήτριος Γκέκας.
Σημειώνεται ότι «Η Θαυμαστή Μπαλωματού» θα παρουσιαστεί την Παρασκευή, 7 Αυγούστου, στην πλατεία Ομόλιου στις 9 μ.μ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass