ΣΤΙΣ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Συναυλία Σαρακατσάνικου Τραγουδιού

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2009 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:16
Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Λάρισας «Ο Κατσαντώνης», στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για τη διατήρηση και συνέχιση των ηθών και εθίμων των Σαρακατσαναίων και διάδοσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, διοργανώνει Συναυλία Σαρακατσάνικου Τραγουδιού με θέμα «Υπαίθριοι χώροι θέασης και ακρόασης Πολιτιστικών εκδηλώσεων» την Τετάρτη 26 Αυγούστου και ώρα 9.30 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.
 Η εκδήλωση, στην οποία συμμετέχουν γνωστοί και καταξιωμένοι ερμηνευτές του σαρακατσάνικου τραγουδιού- Κώστας Νάκας, Νίκος Γιαννακός, Δημήτρης Χατζηπλής, Τασούλα Μαλιαχόβα, Γιάννης Γκόβαρης - αποτελείται από πέντε ενότητες, τις οποίες έχει επιμεληθεί ο γνωστός μουσικός παραγωγός Χρήστος Τσακούμης, από τον οποίο θα γίνει αναφορά στα ιστορικά, κλέφτικα, ποιμενικά, της αγάπης και της λεβεντιάς και τα τραγούδια του γάμου.
 Την εκδήλωση διοργανώνει ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Λάρισας «Ο Κατσαντώνης» σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος (Τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας). Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Συλλόγου Στυλιανός Σούρλας, ο Νομάρχης Λάρισας Λουκάς Κατσαρός και ο πρόεδρος του Τ.Ε.Ε. Κ.Δ. Θεσσαλίας Ντίνος Διαμάντος. Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Σοφία Σπανού.
Χορηγός επικοινωνίας είναι η ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass