ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑRTFOOLS» ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ

2ο Μαθητικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους

Δημοσίευση: 05 Σεπ 2009 22:09 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:24
Προκηρύχθηκε το 2ο Νεανικό/Μαθητικό Φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους,δηλαδή το 2ο artfools video festival. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, αυτό επιβλήθηκε από τη μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία του 1ου artfools video festival τον περασμένο Μάρτη στην πόλη μας. Με εφόδια λοιπόν την εμπειρία της πρώτης φοράς την επαφή με τα προβλήματα μιας τέτοιας διοργάνωσης, τη συμπαράσταση των ανθρώπων και των φορέων της πόλης της Λάρισας, αλλά περισσότερο τη μαγεία ενός νεανικού φεστιβάλ, προκηρύχθηκε το 2ο Artfools video festival. Το 2ο Artfools video festival, θα γίνει και πάλι στη Λάρισα, το πρώτο 10ήμερο του Μαρτίου 2010 (σε ημερομηνία και ημέρες που θα ανακοινωθούν έγκαιρα), στον ίδιο χώρο ,τον κινηματογράφο Οντεόν –Βικτώρια και θα περιλαμβάνει δυο τμήματα.
Το νεανικό τμήμα όπου γίνονται δεκτές ταινίες μικρού μήκους από νέους μέχρι και 30 χρόνων και το μαθητικό τμήμα όπου γίνονται δεκτές ταινίες μικρού μήκους από μαθητές, μεμονωμένα ή συλλογικά, κατά τμήματα ή και κατά σχολείο.
Οι ταινίες δε θα πρέπει να ξεπερνούν σε συνολική διάρκεια τα 20 λεπτά.
Καταληκτική ημερομηνία αποστολής των ταινιών είναι η 30ή Νοεμβρίου 2009.
Στους νικητές θα απονεμηθούν Α΄ Β΄ και Γ΄ βραβεία τα οποία θα συνοδεύονται από δωροεπιταγές ευγενική προσφορά των χορηγών.
Επίσης ο πρώτος νικητής θα κερδίσει μια υποτροφία για το τμήμα Σεναρίου του ΙΕΚ Δομή, χορηγία του ΙΕΚ ΔΟΜΗ. Καινοτομία της διοργάνωσης είναι οι ταινίες animation. Στις παράλληλες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα προβληθούν όλες οι ταινίες animation των φίλων του είδους, που θα ήθελαν να συμμετάσχουν. Η προβολή δεν θα έχει διαγωνιστικό χαρακτήρα. Τόσο η διάρκεια, όσο και ο χρόνος αποστολής είναι ο ίδιος. Δηλαδή διάρκεια μέχρι και 20 λεπτά και τελικός χρόνος αποστολής, η 30ή Νοεμβρίου. Πληροφορίες για τους όρους συμμετοχής και η αίτηση συμμετοχής στο www.artfools.gr ( Blog artfools video Festivall).
2o artfools video festival
Διοργάνωση: Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «artfools» .
Τόπος: Λάρισα, κινηματογράφος Οντεόν-Βικτώρια.
Χρόνος: 1ο δεκαήμερο Μαρτίου 2010.
Συμμετοχή: Μέχρι 30 Νοεμβρίου 2009.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass