ΣΤΙΣ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ

Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Λάρισας

Δημοσίευση: 05 Οκτ 2009 2:24 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:33
Το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Λάρισας, μια πανδαισία χορωδιακής μουσικής, που διοργανώνεται από το Μουσικό Σύλλογο Λάρισας με την ευγενική συμπαράσταση της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λάρισας, ανοίγει για εικοστή συνεχόμενη φορά την αυλαία του την Κυριακή 11 Οκτωβρίου στη φιλόξενη αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας.
Το μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός είναι αποτέλεσμα της συνεχούς προσφοράς του Μουσικού Συλλόγου στην πολιτιστική, πνευματική και κοινωνική ζωή της πόλης. Στόχοι του Φεστιβάλ είναι να συμβάλει στην ανάπτυξη και διατήρηση του χορωδιακού τραγουδιού, την ανάπτυξη του πνευματικού και πολιτιστικού επιπέδου, η καλλιέργεια σχέσεων και δεσμών μεταξύ ανθρώπων, φορέων και χωρών και η συνεργασία τους μέσω της μουσικής, που είναι η αμεσότερη μορφή τέχνης.
Η Ανδρική Χορωδία του Μουσικού Συλλόγου Λάρισας και ο μαέστρος της Χρήστος Κτιστάκης, προσκαλούν το φιλόμουσο κοινό σ’ ένα χορωδιακό μουσικό ταξίδι, με συνταξιδιώτες δύο εξαιρετικές χορωδίες. Την Ανδρική Χορωδία Υπαλλήλων της Εμπορικής Τράπεζας και με τη συμμετοχή της Γυναικείας Χορωδίας «EUTERPE» από το Βουκουρέστι της Ρουμανίας, μια από τις καλύτερες χορωδίες της χώρας αυτής.
Το Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Λάρισας με τη συμμετοχή κάθε φορά υψηλού επιπέδου χορωδιών από την Ελλάδα και από το εξωτερικό έχει αποκτήσει λαμπρότητα και κύρος και είναι καταξιωμένος θεσμός τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς. Σ’ αυτό έχουν συμβάλει και βοηθήσει ποικιλοτρόπως όλα αυτά τα χρόνια και ο Δήμος Λαρισαίων και το Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, ώστε το όραμα του Μουσικού Συλλόγου να κάνει τη Λάρισα κέντρο της Χορωδιακής Μουσικής και πόλο έλξης πολλών εξαιρετικών χορωδιών να γίνει πραγματικότητα.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass