ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ «STAGE»

«Belle Vue Weekender»

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2009 2:03 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:17
Ολοκληρώνεται σήμερα το «Belle Vue Weekender» με τους Άγγλους «Gene Drayton Unit» που θα κάνουν το «Stage» να χορέψει με τα Soul Jazz - R’n’B κομμάτια τους , ενώ γνωστοί Dj s όπως ο Αγγλος Rob Bailey, o Ιταλός Franz και ο Γερμανός Stefan Golowka μαζί με τον «Mr optical Sound» από την Κρήτη θα επιμεληθούν το soundtrack. Επίσης σήμερα από τις 12.00 έως τις 17.00 Θα υπάρχει στο χώρο «Stage» αγορά για δίσκους βινυλίου και CD, εκθέσεις καλλιτεχνών, ενώ θα προβληθεί και η ταινία με τίτλο « Η ληστεία στην οδό Σταδίου στις 14.00. Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 15 ευρώ. Πληροφορίες στο 2410-253.097 και 6936-233.422.
 
Η μουσική ενισχύει το Σύλλογο
Καρκινοπαθών Λάρισας
Η μουσική ενώνει τις δυνάμεις της και αύριο στις 9 μ.μ. η σκηνή του «Stage» φιλοξενεί τους «Busy Tone», «Τen Days Band» και «Jah Love Maria» οι οποίοι θα ενισχύσουν με τα τραγούδια τους το Σύλλογο Καρκινοπαθών Λάρισας, ένα σύλλογο που έχει συσταθεί πρόσφατα και έχει ήδη να επιδείξει έργο. Σημειώνεται ότι ο σκοπός του συλλόγου είναι κύρια η ενημέρωση των μελών του και όχι μόνο, για τους τρόπους αντιμετώπισης του καρκίνου, η ιατρική και ψυχολογική τους υποστήριξη και γενικότερα η διάδοση της άποψης ότι η ζωή ενός ανθρώπου δεν τελειώνει με την προσβολή του από την ασθένεια. Η είσοδος της βραδιάς και εισφορά στο σύλλογο κοστίζει πέντε ευρώ. Οι πόρτες του «Stage», Ήρας και Φιλίππου 8. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410- 253.097.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass