ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΤΟ 4ο ΔΗΜ.ΣΧΟΛΕΙΟ

Δραματοποίηση λογοτεχνικών κείμενων

Δημοσίευση: 02 Φεβ 2009 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:17
Το Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων της Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας – Θεσσαλικό Θέατρο, οργανώνει την ερχόμενη Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου στις 4 το απόγευμα, ημερίδα με θέμα: «Δραματοποίηση λογοτεχνικών κειμένων σαν εργαλείο της διδασκαλίας στην Εκπαίδευση», η οποία θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του 4ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, (οδ. Κουμουνδούρου και Ανθ. Γαζή).
Εισηγητές της ημερίδας: ο σκηνοθέτης Άκυς Μητσούλης, με θέμα: «Δραματοποίηση λογοτεχνικών κειμένων - Από το λογοτεχνικό κείμενο στη θεατρική πράξη» η σκηνογράφος Ελένη Στρούλια, με θέμα: «Βασικά στοιχεία της σκηνογραφίας και πώς αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί στη διαδικασία της δραματοποίησης λογοτεχνικών κειμένων».
Στη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα πάρουν μέρος και ηθοποιοί της παράστασης «Παπαδιαμάντης 31/2», που παρουσίασε πέρυσι το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Λάρισας – Θεσσαλικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία του Άκυ Μητσούλη και σκηνογραφία της Έλένης Στρούλια. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις. Πληροφορίες: κ. Λίνα Φωλίνα, υπεύθυνη του Γραφείου Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ/νσης Β’/βάθμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας. Τηλ.: 2410-556.272 Fax: 2410-556.273.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass