ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ

Εντυπωσιάζει... «Λόγω Φάτσας»

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2009 1:42 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:26
Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν, όσοι έσπευσαν να παρακολουθήσουν την παράσταση του «Θεσσαλικού Θεάτρου», με το εξαιρετικό έργο του Γιώργου Διαλεγμένου «Λόγω Φάτσας» στην πρεμιέρα της περασμένης Παρασκευής και στις παραστάσεις του Σαββατοκύριακου, στο «Θέατρο του Μύλου», σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Κομνηνού. Ήδη από την πρώτη εβδομάδα παρουσίασης, το έργο έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των Λαρισαίων, οι οποίοι σπεύδουν να κλείσουν θέσεις για τις επόμενες παραστάσεις.
Πρόκειται για ένα «γλυκόπικρο» έργο, όπου οι ήρωες προσεγγίζονται με βάση το «δίκιο» τους. Ο θεατές παρακολουθούν χαρακτήρες του έργου που “είναι”, δεν υποκρίνονται ότι “είναι”.
Η υπόθεση του έργου αφορά δύο ηλικιωμένες γυναίκες, μία πρώην ηθοποιό (Ελεάνα Απέργη) και την αδελφή της (Άννα Πολυτίμου), που έχουν περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους σε περιοδείες θεατρικών μπουλουκιών στη μεταπολεμική ελληνική επαρχία. Ζουν στην Αθήνα με τον μισότρελο αδελφό τους (Γιάννης Καλαντζόπουλος) και την οικογένεια συμπληρώνει ο άτακτος γάτος τους, ο Βαρόνος.
Η μίζερη καθημερινότητά τους που συντηρείται με την ανακύκλωση εικόνων και βιωμάτων του «ένδοξου» παρελθόντος, ανατρέπεται όταν η ηθοποιός δέχεται μια απροσδόκητη πρόταση να πρωταγωνιστήσει, λόγω φάτσας, σε ένα ευτελές διαφημιστικό τηλεοπτικό σποτ για μια αυστριακή φίρμα που πουλάει γαλοπούλες για τα Χριστούγεννα. Ένας ηλικιωμένος πρώην κατάδικος για ανθρωποκτονία (Μανώλης Δεστούνης) θα υποδυθεί, επίσης λόγω φάτσας, τον Άγιο Βασίλη στο σποτ. Η εισβολή του φαντασμένου νεαρού σκηνοθέτη (Λεωνίδας Γιαννακόπουλος) και της βοηθού του (Χαρά Τσιώλη) με το τηλεοπτικό συνεργείο τους στο σπίτι της ιδιόμορφης οικογένειας αναστατώνει τη ζωή των δύο γυναικών.
Γίνεται γνωστό στο κοινό, πως οι παραστάσεις αυτή την εβδομάδα, θα πραγματοποιηθούν κανονικά εκτός της Κυριακής 1 Μαρτίου, λόγω της γιορτής της Αποκριάς.
Έτσι λοιπόν οι παραστάσεις για αυτή την εβδομάδα είναι σήμερα Πέμπτη, αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο: βραδινές παραστάσεις στις 9 μ.μ., ενώ, από την επόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα των παραστάσεων θα συνεχιστεί κανονικά.
Πρωταγωνιστούν η Ελεάνα Απέργη, η Άννα Πολυτίμου, ο Μανώλης Δεστούνης, ο Γιάννης Καλαντζόπουλος, ο Λεωνίδας Γιαννακόπουλος και η Χαρά Τσιώλη. Τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Γιώργου Λυντζέρη και οι φωτισμοί του Μάκη Παπατριανταφύλλου. Για τις παραστάσεις ισχύουν κανονικά, εργατικά εισιτήρια και εισιτήρια Ο.Γ.Α.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass