Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Η Λάρισα στα Παγκόσμια Βραβεία Φωτογραφίας

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2009 23:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:27
Ο τρόπος διασκέδασης των κατοίκων του νομού Λάρισας κάνει το γύρο του κόσμου μέσα από τις φωτογραφίες του Κώστα Μάντζιαρη, ο οποίος βρίσκεται ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τα Παγκόσμια Βραβεία Φωτογραφίας 2009 της Sony.
Τα Παγκόσμια Βραβεία Φωτογραφίας Sony έχουν εδραιωθεί ως το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό γεγονός στα φωτογραφικά δρώμενα. Ο περσινός διαγωνισμός προσέλκυσε περισσότερες από 70.000 συμμετοχές από σχεδόν 13.000 φωτογράφους παγκοσμίως.
Ο Λαρισαίος φωτογράφος διακρίθηκε φέτος ανάμεσα σε 60.000 συμμετοχές από 139 χώρες και θα διεκδικήσει το πρώτο βραβείο μαζί με άλλους τέσσερις συνάδελφους τους στην κατηγορία φωτορεπορτάζ στις τέχνες και τη διασκέδαση. Αξίζει να σημειωθεί ότι στα συγκριμένα βραβεία συμμετέχουν κορυφαίοι φωτογράφοι από όλο τον κόσμο.
Ο κ. Μάντζιαρης συμμετείχε στον διαγωνισμό με 10 ασπρόμαυρες φωτογραφίες από πανηγύρια και παραδοσιακές εκδηλώσεις της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας, καθώς στόχος του είναι να προωθήσει την πόλη του, που αγαπά, σε όλο τον κόσμο. Εξάλλου, και σε προηγούμενες διακρίσεις που είχε κατακτήσει στον παγκόσμιο διαγωνισμό του National Geographic, συμμετείχε με φωτογραφίες από τη Λάρισα.
Ο Κώστας Μάντζιαρης εργάζεται ως φωτορεπόρτερ στην εφημερίδα «Ημερήσιος Κήρυκας» τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ασχολείται με τη φωτογραφία 12 χρόνια.
Η κατάταξη των νικητών σε κάθε κατηγορία θα ανακοινωθεί στις 17 Μαρτίου και η βράβευσή τους θα γίνει σε ειδική τελετή στις Κάννες στις 16 Απριλίου. Τα έργα όλων των υποψηφίων θα συμμετέχουν στην επίσημη έκθεση που θα γίνει στις Κάννες, ενώ θα προβάλλονται στην ιστοσελίδα των Βραβείων για όλο το 2009.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass