ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Εκδηλώσεις για τα 10 χρόνια του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου

*Συναυλία-αφιέρωμα στον Γιάννη Ρίτσο τον Μάιο

Δημοσίευση: 23 Απρ 2009 2:50 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:49
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
Του Κώστα Τσόλα
Δύο σημαντικές εκδηλώσεις έχει προγραμματίσει να διοργανώσει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Τυρνάβου έως τα τέλη Μαΐου. Η αρχή θα γίνει με την ετήσια χορευτική συνάντηση η οποία φέτος θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου το Σάββατο, 25 Απριλίου και ώρα 8.30 το βράδυ. Στην εκδήλωση εκτός των τμημάτων του πολιτιστικού συλλόγου έχουν προσκληθεί να λάβουν μέρος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης που θα παρουσιάσει πρόγραμμα με ποντιακούς χορούς καθώς και το χορευτικό συγκρότημα «Όνειρο-Κρήτες» από τον Κίσσαμο Κρήτης που θα παρουσιάσει τοπικούς παραδοσιακούς χορούς καθώς και κρητικές μαντινάδες δίνοντας έναν ξεχωριστό τόνο στην εκδήλωση.
Παράλληλα, ιδιαίτερα σημαντική αναμένεται να είναι και η συναυλία που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο, 23 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο μεγάλο Έλληνα ποιητή Γιάννη Ρίτσο με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων από τη γέννησή του. Άλλωστε το 2009 έχει ανακηρυχθεί από το υπουργείο Πολιτισμού ως έτος Γιάννη Ρίτσου. Στη συναυλία εκτός της μικτής χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου θα συμμετάσχει μία σημαντική Ελληνίδα τραγουδίστρια, η Μαρία Σουλτάτου.
Επισημαίνεται ο επετειακός χαρακτήρας της φετινής χρονιάς για τον πολιτιστικό σύλλογο δεδομένου ότι συμπληρώνονται δέκα χρόνια σημαντικής και πολύπλευρης προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass