ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ «ΜΥΛΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΥΛΑΙΑ»

«Καλιφόρνια Ντρίμιν»

* Με το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη

Δημοσίευση: 25 Απρ 2009 3:45 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:50
Παρουσία του ίδιου του συγγραφέα Βασίλη Κατσικονούρη θα γίνει σήμερα η πρεμιέρα του έργου του «Καλιφόρνια Ντρίμιν» από τον ερασιτεχνικό θεατρικό σύλλογο φίλων θεάτρου «Αυλαία» στο θέατρο του «Μύλου», στις 9.15 μ.μ. Οι παραστάσεις θα συνεχιστούν στον ίδιο χώρο μέχρι τις 29 Απριλίου με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.
Η «Αυλαία» ευχαριστεί τη διεύθυνση, καθώς και το τεχνικό προσωπικό τού «Θεσσαλικού Θεάτρου» για την εδώ και χρόνια αμέριστη βοήθεια και συνδρομή του στην αμιγώς υπάρχουσα ερασιτεχνική θεατρική δημιουργία.
Ο Βασίλης Κατσικονούρης είναι εκπαιδευτικός στη μέση εκπαίδευση και ασχολείται με τη συγγραφή θεατρικών έργων από το 1990. Το πρώτο του έργο ήταν το «Εντελώς Αναξιοπρεπές» (βραβείο διεθνούς διαγωνισμού ιδρύματος «Ωνάση»). Σήμερα θεωρείται ένας από τους καλύτερους σύγχρονους Έλληνες θεατρικούς συγγραφείς.
Το «Καλιφόρνια Ντρίμιν» πρωτοπαρουσιάστηκε το 2002 από την Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, προκαλώντας αίσθηση, την οποία ακολούθησε η μεγάλη επιτυχία.
Τον επόμενο χρόνο παρουσιάζεται στο κοινό σπάζοντας τα ταμεία πάλι από το Εθνικό Θέατρο το τελευταίο συγκλονιστικό του έργο «Το γάλα». Έργο που αποτελεί σταθμό στην ελληνική θεατρική δραματουργία.
Το «Καλιφόρνια Ντρίμιν» είναι μια σύγχρονη κωμωδία με γεύση γλυκόπικρη. Είναι ένα εκπληκτικό σύγχρονο έργο γραμμένο με μεγάλη μαστοριά από τον Βασίλη Κατσικονούρη.
Με ένα ευφυή διάλογο, γοργό, κοφτό και γεμάτο ανατροπές σχολιάζει με μοναδικό τρόπο τη σύγχρονη γενιά που αδυνατεί να βρει το δρόμο της.
Το έργο μιλά για την περιπέτεια δύο νέων ζευγαριών που βιώνουν μια φάση παρατεταμένης εφηβείας. Αγγίζει τον παλμό της εποχής μας. Διαπραγματεύεται τις ανησυχίες, τις επιδιώξεις, τα όνειρα ενός τμήματος της νεολαίας της εποχής μας και το κάνει με άφθονο χιούμορ.
Τους τέσσερις ρόλους του έργου ερμηνεύουν οι Νίκος Ζαρκογιάννης (Ντίνος), Μανώλης Καλπενίδης (Άρης), Θεοδώρα Κακάτσιου (Κική) και η Βασιλική Βελλή (Γιούλη - Βουβού). Φωτισμοί: Μαρία Μπουμπουνάρα και Πέτρος Θώδος.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass