ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΝΕΣΣΩΝΟΣ

Μελωδίες στην Κεφαλονιά

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2009 3:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:58
Στην 27η χορωδιακή συνάντηση στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς συμμετείχε η χορωδία του Δήμου Νέσσωνα, η οποία ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του μαέστρου Διονύση Αποστολάτου. Στη διήμερη εκδήλωση συμμετείχαν οι χορωδίες Αργοστολίου (Μαντολινάτα), Νέσσωνος, Καθολικού Ι.Ν. Αγ. Ανδρέα Πάτρας, Δ.Η.Κ.Ε.Π. Παλλίκης «Τζώρτζης Δελαπόρτας» και Δήμου Βριλλησίων.
Στην υπέροχη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Αργοστολίου, όπου έγινε η εκδήλωση, η χορωδία Νέσσωνα με το μαέστρο κ. Κώστα Ταμβακά και πιανίστα την κ. Σοφία Δαμαλά έκλεισε το πρόγραμμα, αφήνοντας άριστες εντυπώσεις στο κοινό. Το πρόγραμμα περιείχε έργα κλασικών συνθετών, έντεχνα, λαϊκά και μαντολινάτα. Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η ανταλλαγή πλακετών και αναμνηστικών δώρων, όπου η πρόεδρος της Μικτής Χορωδίας Νέσσωνος κ. Μαρίτσα Τσούμπαρη - Γκάκαρη χάρισε στον πρόεδρο της ανδρικής χορωδίας Κεφαλονιάς κ. Λούζη Ροζέτο 2 βιβλία του Δήμου Νέσσωνος του συγγραφέα Γιάννη Πράπα, καθώς επίσης και φύλλα της τοπικής εφημερίδας του Μορφωτικού Συλλόγου Συκουρίου.
Την εκδήλωση έκλεισε ο δήμαρχος Νέσσωνος κ. Νικ. Γερογιάννης, απευθύνοντας χαιρετισμό και ευχαριστώντας με πολύ συγκίνηση τη χήρα του αείμνηστου μαέστρου κ. Διονύση Αποστολάτου για το έργο που άφησε ο σύζυγός της, κληρονομιά στο χορωδιακό τραγούδι, ευχαρίστησε τη διοίκηση της κεφαλονίτικης χορωδίας για την πρόσκληση και φιλοξενία της Χορωδίας Νέσσωνος, αφήνοντας ανοιχτή δίοδο συνεργασίας και επικοινωνίας Κεφαλονιάς - Συκουρίου.
Η Χορωδία Νέσσωνος φιλοξενήθηκε και ξεναγήθηκε σ’ όλο το νησί και στο μοναστήρι του Αγίου Γερασίμου από τα μέλη της κεφαλονίτικης μαντολινάτας κ. Στάθη Αμπαντιέλο και Κων/νο Καπετάνιο, Συκουριώτης στην καταγωγή, ο οποίος ζει μόνιμα στο νησί.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass