ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Μαθητικές επιδείξεις Μουσικής Σχ. Τυρνάβου

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2009 1:17 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 13:59
Τις ετήσιες επιδείξεις των μαθητών της Μουσικής Σχολής Δήμου Τυρνάβου θα έχουν τη χαρά γονείς και φιλόμουσο κοινό να απολαύσουν σήμερα από τις 10.30 π.μ. έως τις 12 μ. και από τις 12 μ. έως τις 13.30 στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου. Μικροί και μεγάλοι μαθητές των τάξεων της Μουσικής Σχολής Τυρνάβου θα παρουσιάσουν μέρος της δουλειάς τους και των μουσικών τους ικανοτήτων. Σημειώνεται ότι οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά στα τμήματα της Μουσικής Σχολής Τυρνάβου. Πληροφορίες σχετικά μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 24920 -24818.
Η μουσική ιστορία της «Μικρής Μέρας»
Το μουσικό παραμύθι με τίτλο «Η Μικρή Μέρα» θα παρουσιάσει η Μουσική Σχολή Δήμου Τυρνάβου το Σάββατο 30 Μαΐου στις 8.30 μ.μ. και την Κυριακή 31 Μαΐου στις 11.30 π.μ. μεταμορφώνοντας τους μαθητές σε ήρωες ενός πρωτότυπου παιδικού παραμυθιού, δημιουργός του οποίου είναι ο μαέστρος και καλλιτεχνικός διευθυντής της Μουσικής Σχολής Δήμου Τυρνάβου κ. Χρήστος Κτιστάκης.
Λίγα λόγια για το έργο
 «Από πού έρχονται οι μέρες και που επιστρέφουν όταν ολοκληρώσουν την αποστολή τους στη γη; Τι είδους... τύποι είναι οι νύχτες; Τι υπάρχει στη μέρα που η νύχτα αγνοεί; Σε αυτά και πολλά άλλα ερωτηματικά απαντά το νέο μιούζικαλ του Χρήστου Κτιστάκη «Η Μικρή Μέρα» που ανεβαίνει στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου. Μικροί και μεγάλοι μαθητές όλων των τάξεων θα παρουσιάσουν στο κοινό μέρος της δουλειάς του και των μουσικών τους ικανοτήτων μέσα από ένα εξαιρετικό μουσικό πρόγραμμα. Σημειώνεται ότι οι εγγραφές συνεχίζονται κανονικά και σχετικές πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στο τηλέφωνο 24920 -24818.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass