ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΣΤΙΣ 10 ΙΟΥΛΙΟΥ

Συναυλία Μίμη Πλέσσα - Γιώργου Χατζηνάσιου

Δημοσίευση: 01 Ιουλ 2009 2:25 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:07
ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε») - Του Γιάννη Μουκίδη
Μια μεγάλη συναυλία θα φιλοξενήσει σε λίγες ημέρες η Ελασσόνα, στο πλαίσιο της πανηγυρικής έναρξης του 1ου Παγκοσμίου Συνεδρίου Απόδημων Ελασσονιτών. Οι δυο σπουδαίοι Έλληνες συνθέτες, ο Μίμης Πλέσσας και ο Γιώργος Χατζηνάσιος συναντιούνται την Παρασκευή 10 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, στη σκηνή της Κεντρικής πλατείας Ελασσόνας με ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει τις μεγάλες τους επιτυχίες, αλλά και αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου, που στοχεύει στην ενεργή συμμετοχή του κοινού.
Παρέα οι δυο τους με δύο πιάνα, θα παρουσιάσουν επίσης ένα μικρό αφιέρωμα σε μουσικές από κλασικές ταινίες από το διεθνή κινηματογράφο.
Τους διάσημους συνθέτες πλαισιώνουν μια εξαιρετική ορχήστρα επίλεκτων μουσικών και οι νέοι ταλαντούχοι και πολλά υποσχόμενοι τραγουδιστές Γιώργος και Σταύρος Μυλωναδάκης, Σπύρος Κλείσσας, Δήμητρα Σταθοπούλου και Γιώτα Νικολάου, που θα αποδώσουν όλες τις μεγάλες τους επιτυχίες, που σημάδεψαν το Ελληνικό τραγούδι για δεκαετίες, τραγούδια που άντεξαν στο χρόνο και που έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει όλοι.
Οι ερμηνευτές, ανά δυο η τρεις η και όλοι μαζί, τραγουδούν κομμάτια των δύο συνθετών, αλλά και πολλά καλά λαϊκά, κινηματογραφικά και κομμάτια άλλων Ελλήνων συνθετών.Να σημειωθεί ότι στην ξεχωριστή βραδιά της Ελασσόνας, που αναμένεται να προσελκύσει εκατοντάδες φίλους της καλής Ελληνικής μουσικής από την επαρχία Ελασσόνας, το νομό Λάρισας και γειτονικούς νομούς, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass