Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

«Του Κουτρούλη ο Γάμος» στο Θέατρο Δίου

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2008 2:52 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:26
«Του Κουτρούλη ο Γάμος» θα γίνει την Τετάρτη 13 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Δίου. Καταξιωμένοι ηθοποιοί της Θεατρικής Διαδρομής-ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας θα παρουσιάσουν στους θεατές ένα ανατρεπτικό έργο με άφθονες δόσεις χιούμορ.
ΤΟ ΕΡΓΟ
«Ο πάμπλουτος αλλά ταπεινής καταγωγής Εμμανουήλ Κουτρούλης, ράφτης από τη Σύρα, καταφθάνει στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον κατεργάρη υπηρέτη του Στροβίλη, αποφασισμένος να ζητήσει σε γάμο την πανέμορφη, φιλόδοξη και κατά πολύ νεότερή του Ανθούσα, κόρη του μεγαλοξενοδόχου και κοινωνικά ανερχόμενου κυρ-Σπύρου.
Η Ανθούσα, που έχει κρυφά δεσμό με το νεαρό κομψευόμενο Ξανθούλη, θέλοντας να αποφύγει αυτόν το γάμο χωρίς να δυσαρεστήσει τον πατέρα της, θέτει έναν όρο: θα πάρει τον Κουτρούλη, μόνο αν αφήσει τη ραπτική και γίνει... Υπουργός...»
Ελεύθερη απόδοση-Σκηνοθεσία: Γιάννης Καλαντζόπουλος
Μουσική: Βασίλης Δημητρίου
Σκηνικά - Κοστούμια: Άννα Μαχαιριανάκη
Χορογραφίες: Κατερίνα Ανδριοπούλου
Φωτισμοί: Κώστας Χλίβας
Μουσική Διδασκαλία: Νανά Θρασυβουλίδου
Βοηθός σκηνοθέτη: Ηλεάνα Μπάλλα
Βοηθός σκηνογράφου- Ειδικές κατασκευές: Νότα Μπενετάτου
Παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί:
Παύλος Χαϊκάλης, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Παύλος Ορκόπουλος, Κατερίνα Μάντζιου , Μιχάλης Μαρκάτης, Δημήτρης Παλαιοχωρίτης, Ειρήνη Κονίδου, Μάκης Αρβανιτάκης, Πέτρος Κιοσές, Σαμψών Φύτρος, Άννυ Ντουμούζη, Μαρίνα Χατζηιωάννου, Μαργαρίτα Σολδάτου, Δέσποινα Ψαροπούλου, Μαρία Κόμη.