Πλούσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις στους Δ. Λακέρειας, Μελιβοίας, Αγιάς

Δημοσίευση: 09 Αυγ 2008 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:28
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») - Του Γιάννη Γουργιώτη
Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε το βράδυ της Πέμπτης η θεατρική παράσταση «Η αυλή των θαυμάτων» του Ιάκωβου Καμπανέλλη που δόθηκε από τη θεατρική ομάδα του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας» στην πανέμορφη ορεινή Ανατολή του Δήμου Λακέρειας. Η παράσταση πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του παλιού Δημοτικού Σχολείου του χωριού, πίσω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, όπου πλήθος κόσμου καταχειροκρότησε την προσπάθεια του ερασιτεχνικού Αγιώτικου θιάσου, θαύμασε την έκθεση φωτογραφίας του φωτογράφου Νίκου Γουργιώτη και την έκθεση σκίτσων των χαρακτήρων του έργου της Ευαγγελίας Χατζούλη και ενημερώθηκε για τον εθελοντισμό από την Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με σκλήρυνση κατά πλάκας.
Η όμορφη αυτήν παράσταση έλαβε χώρα στο πλαίσιο των πλούσιων πολιτιστικών και θρησκευτικών εκδηλώσεων του Συλλόγου Ανατολιτών «Ιωάννης ο Πρόδρομος» με τίτλο «Ανατολή – Πολιτιστικός Αύγουστος 2008», εκδηλώσεις οι οποίες διοργανώνονται σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Λάρισας.
Παρόντες στην παράσταση, μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς κ. Σοφία Σοφολόγη – Μπαλταγιάννη, ο πρόεδρος του Κ.Α.Π.Η. Αγιάς κ. Κωνσταντίνος Γαρουφαλιάς, η πρώην δήμαρχος Αγιάς, νυν δημοτικός σύμβουλος και αναπληρώτρια γραμματέας της Περιφερειακής Επιτροπής Θεσσαλίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Χριστίνα Χριστούλα, αλλά και σύσσωμο το ανέκαθεν δραστήριο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ανατολιτών με επικεφαλής τον πρόεδρό του κ. Περικλή Λιαράτσικα.
Χθες το βράδυ η ίδια παράσταση επρόκειτο να «κατηφορίσει» προς τα παράλια και, συγκεκριμένα, στο ανοιχτό θέατρο του Δήμου Μελιβοίας στη Βελίκα.
Όσον αφορά τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αγιάς για χθες βράδυ ήταν προγραμματισμένη συναυλία δημοτικής μουσικής στην πλατεία της Πρινιάς.
Σήμερα Σάββατο, στις 8:30 μ.μ., στην πλατεία του Μεγαλοβρύσου θα πραγματοποιηθεί το ετήσιο αντάμωμα Νιβολιανιτών, που συνδιοργανώνεται με τον Μορφωτικό Εξωραϊστικό Σύλλογο του χωριού και το Τοπικό Συμβούλιο. Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από χορευτικό του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας» και από την ορχήστρα λαϊκής και δημοτικής μουσικής «Μνήμες».
Αύριο Κυριακή, στις 9:30 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Αγιάς θα δοθεί συναυλία από την ορχήστρα «Εστουδιαντίνα Νέων», ενώ τη Δευτέρα, στις 9:00 μ.μ., στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Αετολόφου θα δοθεί η θεατρική παράσταση «Βασιλικός στην πόρτα μας» από το θέατρο Λάρισας «Μέθεξις».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass