Παραστάσεις Θεάτρου Καρδίτσας

Δημοσίευση: 16 Αυγ 2008 21:13 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:30
Εντυπωσιακές υπήρξαν οι μέχρι τώρα θεατρικές παραστάσεις του Περιφερειακού Θεάτρου Καρδίτσας σε διάφορα μέρη της Ελλάδας: στους νομούς της Θεσσαλίας, στη Φθιώτιδα, Ευρυτανία, στη Σκιάθο, στην Εύβοια (Ερέτρια, Νέα Στύρα κ.λπ.), στους νομούς Λακωνίας, Αργολίδας και Αρκαδίας της Πελοποννήσου, στο νομό Ιωαννίνων της Ηπείρου και αλλού, παρουσιάζοντας τις κωμωδίες του Δημήτρη Ρήτα «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;» και «Τι είχαν να δουν τα μάτια μ’!», σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου. Πρόκειται για δύο κωμωδίες που σκορπούν άφθονο και αβίαστο γέλιο, χωρίς ύβρεις και χυδαιολογίες και προβάλλουν τη λαϊκή μας παράδοση, τιμούν και διαφημίζουν τη Θεσσαλία, αφού τα έργα είναι γραμμένα στη θεσσαλική διάλεκτο με αριστοτεχνικό τρόπο από το Δημήτρη Ρήτα, φιλόλογο, συγγραφέα και στιχουργό και παιγμένα από αξιόλογους Θεσσαλούς καλλιτέχνες.
Οι προσεχείς παραστάσεις είναι:
- Σήμερα Κυριακή, 9 μ.μ., στον Άγιο Γεώργιο Φθιώτιδας, την κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα «Τι είχαν να δουν τα μάτια μ’!», σε σκηνοθεσία του συγγραφέα.
- Αύριο 18/8, στις 9 μ.μ., στη Γλυφάδα Φωκίδας, την κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;», μουσική Χρήστου Νικολόπουλου.
- Στις 19/8, Τρίτη, 9 μ.μ., Αμπελακιώτισσα Φωκίδας, την κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;», μουσική Χρήστου Νικολόπουλου.
- Στις 20/8, Τετάρτη, στην Άνω Χώρα Φωκίδας, την κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;», μουσική Χρήστου Νικολόπουλου.
- Στις 21/8, Πέμπτη, στις 9 μ.μ., στον Πλάτανο Φωκίδας, την κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;», μουσική Χρήστου Νικολόπουλου.
- Στις 22/8, Παρασκευή, στις 9 μ.μ., στην Αγία Τριάδα Ευρυτανίας, την κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;», μουσική Χρήστου Νικολόπουλου.
- Στις 24/8, Κυριακή, στις 9 μ.μ., στην Αιανή Κοζάνης, την κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;», μουσική Χρήστου Νικολόπουλου.
- Στις 25/8, Δευτέρα, στις 9 μ.μ., στο Ελευθέριο Λάρισας, την κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;», μουσική Χρήστου Νικολόπουλου.
- Στις 26/8, Τρίτη, στις 9 μ.μ., στο Γαλάτσι Αττικής (άλσος Βέικου), την κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;», μουσική Χρήστου Νικολόπουλου.
- Στις 30/8, Σάββατο, στις 9 μ.μ., στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, την κωμωδία του Δημήτρη Ρήτα «Τι είχαν να δουν τα μάτια μ’!».
Οι δήμαρχοι που θέλουν να συνεργαστούν με το θέατρο για παραστάσεις να απευθύνονται στο Δημήτρη Ρήτα, κιν. 6976/074.465.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass