ΣΤΙΣ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Κότσιρας - Τσαλιγοπούλου

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2008 21:08 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:31
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και ο Γιάννης Κότσιρας θα εμφανιστούν μαζί επί σκηνής στη Λάρισα στο Κηποθέατρο στις 2 Σεπτεμβρίου, εναλλάσσοντας μουσικά συναισθήματα. Ένα ξεχωριστό δίδυμο ερμηνευτών σε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα και μια καλοκαιρινή συναυλία που αποτελεί πραγματική γιορτή του καλού τραγουδιού. Μαζί τους κορυφαίοι μουσικοί συμπληρώνουν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα μουσική πρόταση για αυτό το καλοκαίρι.  O Γιάννης Κότσιρας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ξεκίνησε την επαγγελματική του θητεία στο τραγούδι το 1990, τραγουδώντας ρεμπέτικα και λαϊκά. Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος κυκλοφόρησε το 1996 «Αθώος Ένοχος» σε μουσική του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου και της Ευανθίας Ρεμπούτσικα και στίχους του Άρη Δαβαράκη. Ακολούθησαν πολλές σημαντικές συνεργασίες οι οποίες και συνεχίζονται. Στις ζωντανές του εμφανίσεις έχει συνεργασθεί με τη Χαρούλα Αλεξίου, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, την Ελένη Τσαλιγοπούλου, τον Δημήτρη Μπάση, τον Κώστα Μακεδόνα. Έχει πραγματοποιήσει μεγάλες καλοκαιρινές περιοδείες, με σημαντικότερες τις προσωπικές του περιοδείες τα καλοκαίρια του 2001 και του 2003 που κάλυψε πάνω από 40 σταθμούς στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Ευρώπη.
Η Ελένη Τσαλιγοπούλου γεννήθηκε στη Νάουσα. Τα πρώτα της βήματα στη μουσική έγιναν σχεδόν ερασιτεχνικά σε μία εμφάνιση με τον αδερφό της. Το 1985 τη βρίσκει στη Θεσσαλονίκη να παρακολουθεί μαθήματα κλασικού τραγουδιού ενώ τον ίδιο χειμώνα τραγουδάει για πρώτη φορά επαγγελματικά στην «Όμορφη νύχτα». Το 1986 συναντά τον Γιώργο Ζήκα ο οποίος της προτείνει να ερμηνεύσει τα τραγούδια του στο δίσκο «Σώπα κι άκουσε» όπου συμμετέχει και ο Γιώργος Νταλάρας. Το χειμώνα του 1987 ο Μάνος Χατζιδάκις την καλεί να εμφανιστεί στο Σείριο για να ερμηνεύσει τραγούδια του Σταμάτη Σπανουδάκη. Την ίδια περίοδο συμμετέχει στη μεγάλη περιοδεία που κάνει ο Γιώργος Νταλάρας σε Ελλάδα, Ευρώπη και Αμερική. Ακολουθεί μια μεγάλη καριέρα στο τραγούδι.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass