ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ

Η Εστουδιαντίνα Νέων στη Γιορτή Μήλου

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2008 3:02 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:33
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Γουργιώτη
Συνέχεια εκδηλώσεων για το Αγιώτικο Πανηγύρι και τη 13η Γιορτή Μήλου με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει για σήμερα το βράδυ, στις 9:30, στην κεντρική πλατεία της κωμόπολης, τη συναυλία της ορχήστρας «Εστουδιαντίνα Νέων».
Πρόκειται για ένα ευέλικτο σχήμα, το οποίο διατρέχει όλους του δρόμους της ελληνικής μουσικής ξεκινώντας από την παραδοσιακή και καταλήγοντας στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι. Το μουσικό της ταξίδι αρχίζει από τη σμυρναίικη ανώνυμη δημιουργία και μέσα από τις μουσικές της Ελλάδας και της Μεσογείου καταλήγει στην έντεχνη ελληνική μουσική.
Το 2007 η «Εστουδιαντίνα Νέων» έβγαλε τον πρώτο της δίσκο, «Το πρώτο ταξίδι», σε παραγωγή ΕΚΠΟΛ Μαγνησίας, ενώ στο πλαίσιο των συναυλιών της συνεργάζεται με σημαντικά ονόματα, όπως ο Χρόνης Αϊδονίδης και η Αρετή Κετιμέ, εμφανιζόμενη ταυτόχρονα και σε εκπομπές της κρατικής τηλεόρασης. Κοινό σημείο αναφοράς είναι η αγάπη και το μεράκι για την ελληνική παραδοσιακή μουσική, αλλά και η αναζήτηση νέων δρόμων έκφρασης. Η «Εστουδιαντίνα Νέων» αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της «Εστουδιαντίνας» Νέας Ιωνίας, ένα δημιούργημα του καλλιτεχνικού της διευθυντή Ανδρέα Κατσιγιάννη. Τα 15 μέλη της ορχήστρας, οι τραγουδιστές Μαρία Δεληγιάννη, Θοδωρής Καζάκος, Ευγενία Μαυρομάτη και ο Απόστολος Μόσιος, για τρεις ώρες θα ταξιδέψουν το κοινό, νεανικό και μη, με τη μουσική και τη φρεσκάδα τους. Την εμφάνιση του σχήματος επιμελούνται ο Νίκος Μπάιμπας και ο Νίκος Παπαθανασίου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass