ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΓΙΑΣ

«Αυλαία» για τα εργαστήρια δημιουργικής απασχόλησης

Δημοσίευση: 02 Σεπ 2008 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:33
ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Γουργιώτη
Με παράσταση Καραγκιόζη του Παναγιώτη Φιλιππίδη στην κεντρική πλατεία της Αγιάς ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εργαστηρίων δημιουργικής απασχόλησης μαθητών του Δημοτικού Σχολείου που με εξαιρετική επιτυχία, αν κρίνουμε από την εντυπωσιακά μεγάλη προσέλευση παιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, διοργάνωσε η τοπική Δημοτική Βιβλιοθήκη.
Όπως τόνισε στην ομιλία της η πρόεδρος της Βιβλιοθήκης κ. Σοφία Σοφολόγη – Μπαλταγιάννη «τα εργαστήρια αποτέλεσαν μια διαφορετική πρόταση μέσα στο καλοκαίρι για τους μικρούς μας φίλους, ώστε να ξεφύγουν από την πρωινή τηλεομηρία, να απασχοληθούν δημιουργικά, να ζωγραφίσουν, να συνεργαστούν, να παίξουν, να γνωρίσουν παλιά παιχνίδια, να χορέψουν και να ευαισθητοποιηθούν για την προστασία του περιβάλλοντος». Φυσικά η πρόεδρος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα «τους αξιόλογους εισηγητές που με μεγάλη προθυμία ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και ανέλαβαν την ευθύνη των εργαστηρίων. Την εκπαιδευτικό – συγγραφέα κ. Ελένη Χριστούλα (λογοτεχνιδα), τον ζωγράφο κ. Κλεάνθη Χατζηνίκο (εικαστικά), τον βιολόγο – συγγραφέα – εκπαιδευτικό κ. Ν. Μακροδήμο και τον ορειβάτη κ. Αργύρη Παπαγγελή (περιβάλλον), τον εκπαιδευτικό κ. Παναγιώτη Καραβιδέ (χορός – παιχνίδια), την εκπαιδευτικό κ. Αγλαϊα Σκάνδαλου (χειροτεχνήματα), τις κ. Δήμητρα Ντακούλα, Γωγώ Λάμπρου, Χριστίνα Καρτερού και Μαρία Γεωργοβίτσα για την υποστήριξη, τον κ. Ρούλη Γρίβα για τα συστήματα ήχου και τον αρχιερατικό επίτροπο της περιφέρειας Αγιάς αρχιμανδρίτη π. Νεκτάριο Δρόσο για τη φιλοξενία στο χώρο του Ιερού Ναού των Αγίων Αντωνίων».
Η εκδήλωση και ο μοναδικός Παναγιώτης Φιλιππίδης ενθουσίασαν τα δεκάδες παιδιά που συμμετείχαν στα τμήματα και με το σύνθημα «όλοι μαζί και του χρόνου εκεί» έδωσαν το δικό τους ραντεβού για το επόμενο καλοκαίρι.
Σημειώνεται ότι τα έργα που δημιούργησαν τα παιδιά εκτίθενται στο περίπτερο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στη Γιορτή Μήλου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass