ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Συναυλία Δ. Ζερβουδάκη

Δημοσίευση: 16 Σεπ 2008 2:08 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:39
Η προγραμματιζόμενη για χθες συναυλία με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη, αναβάλλεται λόγω πιθανής κακοκαιρίας και θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στις 9 μ.μ. Στη συναυλία θα παρουσιαστεί η τελευταία δισκογραφική πρόταση του Δημήτρη Ζερβουδάκη με γενικό τίτλο «Στα χαμηλά και στα ψηλά» που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2006 από το «POLYTROPON». Μαζί του θα βρεθούν επί σκηνής ο Αποστόλης Δημητρακόπουλος-τραγούδι- κιθάρες, Έλσα Μουρατίδου - τραγούδι, Χρήστος Τσαπράζης - ηλεκτρικό μπάσο, Νίκος Ψοφογιώργος – τύμπανα, Διαμαντής Καραγιαννακίδης-πιάνο, Βασίλης Καραμάλης – μπουζούκι τρίχορδο.
Στη συναυλία συμμετέχει επίσης και συγκρότημα παραδοσιακής μουσικής με Λαρισαίους καλλιτέχνες. Στο σχήμα βρίσκονται οι: Θ. Ρούμπος στο βιολί, Κ. Δεδούσης στο κλαρίνο, Κ. Παπαδημητρίου στο λαούτο, Κ. Τσόκα στα κρουστά. Επίσης, θα εμφανιστεί ο 17χρονος Λαρισαίος Ευριπίδης Μπέκος, ο οποίος συμμετέχει στο νέο cd του Ζερβουδάκη. Εισιτήρια διατίθενται στα γραφεία της ΔΕΤΠΟΛ, Ανθίμου Γαζή 31, τηλέφωνο 2410 -537.034 και στο δισκοπωλείο «Serious».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass