ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ «ΤΕΛΕΙΟ ΓΑΜΟ»

Ανανεωμένο το ρεπερτόριο του Θεάτρου Τεχνών

Δημοσίευση: 25 Σεπ 2008 2:47 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:41
Με έναν ανανεωμένο, περισσότερο «φρέσκο» και πιο ξεκαρδιστικό «Τέλειο Γάμο» ανοίγει τις πόρτες του για φέτος το χειμώνα στο κοινό της Λάρισας και της περιοχής, το «Θέατρο Τεχνών», επαναλαμβάνοντας τις παραστάσεις του και κάνει έναρξη την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ. Δίνεται λοιπόν, η ευκαιρία για άλλη μια φορά, σε όσους δεν πρόλαβαν τον περασμένο Μάιο, να απολαύσουν την παράσταση.
Η παράσταση έχει ανέβει σε σκηνοθεσία και μουσική: Γιούρι Στούπελ, σκηνικά, Αντώνη Μπαμπούνη και παίζουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Φωτίου, Βάνα Καταραχιά, Βασιλική Δούφα, Δώρα Αδάμου, Ελένη Γιαννιού και Χρήστος Βαμβατήρας.
Το «Θέατρο Τεχνών», συνεχίζοντας για έβδομη συνεχή χρονιά την προσφορά του στον πολιτισμό, στην πόλη της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής, ανακοινώνει για τη χειμερινή περίοδο: 2008-2009 το μέχρι αυτή τη στιγμή, διαμορφωμένο και αρκετά ενδιαφέρον, πλούσιο, πρόγραμμα των θεατρικών του παραστάσεων αλλά και των άλλων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.
Φέτος το χειμώνα λοιπόν, με νέες θεατρικές παραγωγές, με έργα των: Μιχάλη Ρέπα - Θανάση Παπαθανασίου, Σάμουελ Μπέκετ, Ηλία Καπετανάκη και της Λαρισαίας Ιωάννας Φωτιάδου, θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει τα γούστα και τα ενδιαφέροντα όλων των θεατών.
Έτσι λοιπόν πιο συγκεκριμένα, εκτός από την επανάληψη των παραστάσεων με τον «Τέλειο Γάμο», από τα μέσα Οκτωβρίου έως και τα μέσα Νοεμβρίου-2008, στη συνέχεια, θα ανεβούν οι παρακάτω παραστάσεις:
-«Τα μωρά τα φέρνει ο πελαργός», η εκπληκτική κωμωδία των Μιχάλη Ρέπα - Θανάση Παπαθανασίου. Από την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου σε σκηνοθεσία: Αντώνη Μπαμπούνη, ο οποίος θα εκτελεί καθήκοντα καλλιτεχνικού διευθυντή του θεάτρου και για την νέα θεατρική περίοδο.
- «Το δέκα... το καρώ» της Λαρισαίας Ιωάννας Φωτιάδου, σε σκηνοθεσία και πάλι του Αντώνη Μπαμπούνη, με παραστάσεις που θα κάνουν έναρξη την Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009, και θα παίζονται παράλληλα, στη σκηνή του θεάτρου, κάθε Τρίτη και Τετάρτη βράδυ.
-«Η Βεγγέρα» η κλασσική ελληνική κωμωδία του Ηλία Καπετανάκη σε σκηνοθεσία του Γιούρι Στούπελ, με έναρξη παραστάσεων την
Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009.
-«Περιμένοντας τον γκοντό» το παγκοσμίως κλασικό αριστούργημα του Σάμουελ Μπέκετ, σε σκηνοθεσία της σκηνοθέτιδος Έλενας Δημητρακοπούλου, (γνωστή στο κοινό της Λάρισας από την ταινία «Ζαφείρης»), με παραστάσεις που θα ξεκινήσουν την Τρίτη 24 Μαρτίου 2009 και θα παίζονται και αυτές παράλληλα κάθε Τρίτη και Τετάρτη βράδυ.
Το «Θέατρο Τεχνών», για πρώτη φορά από φέτος καθιερώνει λαϊκή βραδινή παράσταση κάθε Πέμπτη στις 9 μ.μ., με γενική είσοδο μόνο 8 ευρώ, αλλά και εκπαιδευτικό εισιτήριο 10 ευρώ, για κάθε παράσταση ενώ θα ισχύουν κανονικά τα Αγροτικά- Ο.Γ.Α και Εργατικά, εισιτήρια.
Οι υπόλοιπες παραστάσεις της εβδομάδας θα είναι: Παρασκευή: βραδινή - ώρα: 9 μ.μ., -Σάββατο: βραδινή - ώρα: 9 μ.μ, και Κυριακή - απογευματινή -ώρα: 7.30 μ.μ.
 Εκτός από τις παραπάνω θεατρικές παραστάσεις που έχουν προγραμματιστεί, θα πραγματοποιηθούν όπως κάθε χρόνο και φέτος «παράλληλες καλλιτεχνικές βραδιές», οι οποίες πλέον έχουν καθιερωθεί τόσο στο χώρο του «Θεάτρου Τεχνών» αλλά και στη συνείδηση του Λαρισαϊκού κοινού ως θεσμοί, στην πόλη της Λάρισας και είναι:
-« Αφιέρωμα στο ελληνικό λαϊκό και έντεχνο τραγούδι» με την τραγουδίστρια Βασιλική Καρακώστα («Κουρελού»,«Σβούρα»), την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου.
 -Το «5ο Αφιέρωμα στις Ελληνίδες Κινηματογραφίστριες»,που θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009 έως και την Κυριακή 8 Μαρτίου 2009 (Ημέρα της Γυναίκας).
-Το «4ο ANIMFEST-2009, σε συνεργασία με το «Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ –Animation»- Ευρωπαϊκό Κέντρο κινουμένων σχεδίων. Στο μεταξύ, όπως κάθε χρονιά, παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και μια σειρά από Καλλιτεχνικές βραδιές, με μετακλήσεις και συνεργασίες, με αρκετά Θεατρικά – Μουσικά και άλλου είδους σχήματα, που θα φιλοξενηθούν στη Σκηνή του Θεάτρου.
Τέλος και αυτή τη χρονιά θα λειτουργήσουν και πάλι, τα τμήματα του «Θεατρικού Εργαστηρίου» -Θ.Ε.Σ.ΤΕ., κάνοντας έναρξη μαθημάτων από την: Τρίτη: 4 Νοεμβρίου-2008 και κάθε Τρίτη και Πέμπτη απόγευμα: 5.30 μ.μ., έως 8.30 μ.μ., με πεντάμηνη χρονική διάρκεια (Νοέμβριο-2008 έως και Μάρτιο 2009). Οι ενδιαφερόμενοι για τα τμήματα του Θ.Ε.Σ.ΤΕ., μπορούν να επικοινωνούν για εγγραφές στα τηλ.: του «Θεάτρου Τεχνών»: 2410-534.313 και κιν.: 6976-977.745, ή να προσέρχονται κατά τις απογευματινές ώρες: 7.30 έως 9.30, καθημερινά, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass