ΑΡΧΙΣΕ Η 1η ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΤΟ «ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΕΙΟ»

Η Τέχνη δίαυλος επικοινωνίας

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2008 3:19 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:44
Η αίθουσα «Τάκης Τλούπας» στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο υποδέχτηκε τα έργα της 1ης Πανθεσσαλικής Έκθεσης Ζωγραφικής και Εικαστικών Τεχνών που διοργανώνεται από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Λαρισαίων. Στην έκθεση συμμετέχουν με έργα τους μαθητές των εικαστικών εργαστηρίων των Λεσχών Πολιτισμού του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Λαρισαίων, των Εργαστηρίων των Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του Καλλιτεχνικού Οργανισμού Δήμου Βόλου, των Ελεύθερων Εργαστηρίων του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Νέας Ιωνίας, των Εργαστηρίων Τέχνης του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Τρικάλων και των Εργαστηρίων Τέχνης του Δήμου Καρδίτσας.
Η Λάρισα είναι η τρίτη πόλη της Θεσσαλίας στην οποία θα φιλοξενηθεί η 1η Πανθεσσαλική Έκθεση Ζωγραφικής και Εικαστικών Τεχνών. Το Δεκέμβριο του 2007 φιλοξενήθηκε στη Νέα Ιωνία, το Μάιο του 2008 στην Καρδίτσα, ενώ ο πρώτος κύκλος της Πανθεσσαλικής Έκθεσης θα κλείσει με τη φιλοξενία τής Έκθεσης στα Τρίκαλα. Στα εγκαίνια, ο δήμαρχος Λαρισαίων, κ. Κ. Τζανακούλης, στάθηκε ιδιαίτερα στην ανάγκη επικοινωνίας και δημιουργίας μέσα από την Τέχνη καθώς αποτελεί όπως σημείωσε μέσο πολιτισμικής ανάπτυξης. Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων παρευρέθησαν ο γενικός διευθυντής Περιφέρειας, κ. Κ. Μέγας, ο δήμαρχος Ν.Ιωνίας Βόλου κ. Π. Μαβίδης, o πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Κ. Γιαννούλας, οι αντιδήμαρχοι κ. Χρ. Κέλλας, Χρ. Μίχος, Σπ. Μπαρμούτης, η πρόεδρος του ΠΟΔΛ κ. Ελ. Ξυνοπουλου, η αντιπρόεδρος του Θ.Θ., κ. Ναυσικά Μπαρμούτη και η πολιτευτής της Ν.Δ. Μ. Καμηλαράκη. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 έως και τη 1.30 μ.μ. και από τις 6 μ.μ. έως τις 9 μ.μ. το απόγευμα εκτός Κυριακής.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass