Δεύτερη φάση γυρισμάτων για τα «Ματωμένα Χώματα»

Δημοσίευση: 27 Οκτ 2008 2:10 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:51
Συνεχίζονται τα γυρίσματα για το σίριαλ «Ματωμένα χώματα» βασισμένο στο ομότιτλο βιβλίο της Διδώς Σωτηρίου. Η δεύτερη φάση των γυρισμάτων στον Παλιό Παντελεήμονα Πιερίας, μετά τα γυρίσματα του καλοκαιριού, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Νοέμβρη. Η σκηνοθεσία της σειράς είναι του γνωστού σκηνοθέτη Κώστα Κουτσομύτη και πρόκειται για την πιο ακριβή, αλλά και εξαιρετικής αισθητικής, παραγωγή της ελληνικής τηλεόρασης μ’ ένα καστ εκλεκτών ηθοποιών μεταξύ των οποίων οι: Άννα Συνοδινού, Φιλαρέτη Κομνηνού, Γιώργος Καραμίχος, Τζώρτζης Μουριάδης, Δήμητρα Ματσούκα κ.α. Τα «Ματωμένα χώματα» που ήδη έχουν αρχίσει να προβάλλονται από την τηλεόραση του ALPHA αφηγούνται την ιστορία της μικρασιατικής καταστροφής του 1922.
Για τις ανάγκες του σίριαλ ζητούνται βοηθητικοί ηθοποιοί, κομπάρσοι, όλων των ηλικιών, άνδρες, γυναίκες, παιδιά, ηλικιωμένοι για τους ρόλους των κατοίκων ενός μικρασιατικού χωριού, του Κιρκιντζέ, που θα στηθεί στον Παλαιό Παντελεήμονα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν ένα βιογραφικό σημείωμα και πρόσφατη φωτογραφία τους και να τηλεφωνούν στην υπεύθυνη κ. Νάνσυ Σπετσιώτη.
Τέλος, να σημειωθεί ότι για τις ανάγκες του σίριαλ είναι επιθυμητές οι γνώσεις ιππασίας, και της Τουρκικής γλώσσας, αλλά όχι υποχρεωτικές. Το τηλέφωνο επικοινωνίας με την κ. Νάνσυ Σπετσιώτη είναι το 6977-887.213. Επίσης οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικά ταχυδρομικά στη διεύθυνση: Ηπείρου 8, Λάρισα, Τ.Κ. 41222, ως τις 30 Οκτωβρίου. Υπ’ όψιν κας Νάνσυ Σπετσιώτη για τη σειρά «Ματωμένα χώματα».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass