ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΛ

Διεθνής Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2008 1:47 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:51
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μέρες έκφρασης και Δημιουργίας» οι Φίλοι του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη οργανώνουν σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Υ.Α.Λ. Διεθνή Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής με θέμα «Τα ζώα, οι φίλοι μας, μια σχέση τρυφερότητας».
Η έκθεση θα αρχίσει σήμερα και θα λειτουργήσει έως 30 Νοεμβρίου, στον εκθεσιακό χώρο στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.
Η έκθεση αυτή είναι αποτέλεσμα ομότιτλου διεθνούς διαγωνισμού παιδικής ζωγραφικής που προκήρυξαν οι Φίλοι του Ιδρύματος Μελίνα Μερκούρη, με τη συνεργασία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν 310 ζωγραφιές μαθητών, ηλικίας 6 έως 18 ετών από 15 χώρες : Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Γεωργία, Ελλάδα, Ισπανία, Κύπρος, Λευκορωσία, Λίβανος, Μάλτα, Μαρόκο, Ουκρανία, Ρωσία, Τουρκία, Τσεχία και Χιλή.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Λ. εντάσσει αυτή την έκθεση στην καμπάνια που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια για να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά και τους νέους στο θέμα της εξοικονόμησης νερού. Θα φιλοξενήσει για ένα μήνα τη Διεθνή Έκθεση Παιδικής Ζωγραφικής στους χώρους της για να προσφέρει σε χιλιάδες μαθητές, σπουδαστές, εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και βέβαια στο ευρύτερο κοινό μια θαυμάσια ευκαιρία να χαρούν την παιδική έκφραση και δημιουργία και να διαπιστώσουν πώς ευαισθητοποιούνται τα παιδιά και οι νέοι, για να αποτυπώσουν με ποιητική αγωνία, με συμφωνίες χρωμάτων και συναισθημάτων, με ανοιχτές αγκαλιές και τρυφερότητα, τη σχέση του ανθρώπου με το φυσικό περιβάλλον τη χλωρίδα και την πανίδα.
Τα εγκαίνια θα γίνουν στις 7:30 μ.μ από τον δήμαρχο Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλη στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Υ.Α.Λ., τέρμα Τυχερού.
Στα εγκαίνια θα πάρει μέρος η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας. Η έκθεση θα διαρκέσει ένα μήνα και θα λειτουργεί καθημερινά 9.00 – 14.00 και Σάββατο και Κυριακή 10.00 – 15.00.
Για ομαδικές επισκέψεις σχολείων οι εκπαιδευτικοί μπορούν να επικοινωνούν τις εργάσιμες ώρες στο τηλέφωνο 2410 -687.145 για να προγραμματίσουν την ημέρα και ώρα της επίσκεψής τους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass