ΜΕ ΤΗ Β. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ, ΤΟΝ Ν. ΜΕΡΜΗΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ. ΤΣΙΟΥΛΑΚΗ ΣΤΟ «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ»

«Η Κουρελού» και η «Η Σβούρα»

* Στις 18 Νοεμβρίου

Δημοσίευση: 31 Οκτ 2008 1:41 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:51
To «Θέατρο Τεχνών», Λάρισας μετά από έναν χρόνο και έχοντας ακόμη ζωντανά τα ακούσματα της περσινής μουσικής βραδιάς της «Κουρελούς» με την τραγουδίστρια Βασιλική Καρακώστα και τους συνεργάτες της Νίκο Μέρμηγκα και Κώστα Τσιουλάκη διοργανώνει και φέτος, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου μία ακόμη κεφάτη και πολύχρωμη μουσική βραδιά με αγαπημένα τραγούδια από την «Κουρελού» και τη «Σβούρα». Πρόκειται για μία μουσική παράσταση που ετοίμασε η Βασιλική Καρακώστα, μετά τη μεγάλη ανά την Ελλάδα, περιοδεία, με συναυλίες που πραγματοποίησαν με το Νίκο Πορτοκάλογλου, έχοντας στις «μουσικές της αποσκευές» και την πρώτη της δισκογραφική δουλειά με τη «Σβούρα», που περιλαμβάνει τραγούδια που έγραψε και ενορχήστρωσε αποκλειστικά για την Βασιλική, ο Νίκος Πορτοκάλογλου.
Στη βραδιά της Τρίτης, ο Νίκος Μέρμηγκας, κρατώντας γερά το τιμόνι της ενορχήστρωσης των τραγουδιών, σε μια μοναδική «μουσική παλέτα ηχοχρωμάτων» και παίζοντας με δεξιοτεχνία τα έγχορδα λαούτο, λάφτα, μαντολίνο, κιθάρα και μπουζούκι και ο Κώστας Τσιουλάκης στα πλήκτρα και στα κρουστά, θα συνεχίζουν να αποτελούν μαζί με τη Βασιλική ένα μοναδικό μουσικό τρίο που αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό της πόλης.
Μεγάλα τραγούδια σημαντικών Ελλήνων δημιουργών: Βασίλη Τσιτσάνη, Χατζιδάκι, Γιαννίδη, θα δώσουν τη σκυτάλη σε τραγούδια αγαπημένων νεότερων τραγουδοποιών όπως του Νίκου Πορτοκάλογλου , του Θανάση Παπακωνσταντίνου, της Αφροδίτης Μάνου και άλλων. Η μουσική της επίσκεψη θα γίνει στο «Θέατρο Τεχνών».
 
   
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass