ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ «ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ»

«Ο Βασιλιάς Περήφανος και η νεράιδα Ταπεινή».

Δημοσίευση: 01 Νοε 2008 2:06 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:52
Η παιδική σκηνή «Φύρδην - Μίγδην» του Δημιουργικού Εργαστηρίου υποδέχεται σήμερα και αύριο τους μικρούς φίλους, όπως και κάθε Σαββατοκύριακο, σε έναν παραμυθένιο κόσμο και ιστορίες για πρίγκιπες και νεράιδες. Η ίδια, ομάδα, Λιάνα Δάκτυλα, Ολυμπία Καλαμπαλίκη, Δημήτρης Λειβαδιώτης, Άννα Μανιάτη, Βίκυ Μπανιά, Αργυρώ Μανώλη, Ευγενία Μαντζιαφού, Ηρώ Μαντζιαφού, Ντίνα Μπαργιώτα, Θάνος Παπαδούλης, Ισιδώρα Παπαδούλη, Γιώργος Παπαδόπουλος, Μάρκος Παπανικολάου, Μάρω Τσάτσαρη, Λένα Χαϊδούτα, Γιάννης Χατζής και η δασκάλα τους, Κάκια Χαλήμαγα - Χατζή, με καινούρια όμως παραμύθια, σκηνικά και κούκλες, θα περιμένουν σήμερα όπως και κάθε Σαββατοκύριακο τους μικρούς τους φίλους, και όχι μόνο, για να τους χαρίσουν ώρες μαγικές μέσα στον παραμυθένιο χώρο. Το παραμύθι θα παρουσιάσουν τρία από τα μέλη της «Φύρδην - Μίγδην», ο Θάνος Παπαδούλης, η Ευγενία Μαντζιαφού και η Μάρω Τσάτσαρη, είναι ένα παραμύθι γραμμένο από την Κάκια Χαλήμαγα - Χατζή: «Ο Βασιλιάς Περήφανος και η νεράιδα Ταπεινή». Το παραμύθι έχει τη δομή των κλασικών παραμυθιών και κινείται ανάμεσα στη συγκίνηση και το γέλιο, καταλήγοντας στην αξία της γενναίας πράξης που καταφέρνει να νικήσει το κακό. Ο χώρος της σκηνής έχει μεταμορφωθεί σε ένα τεράστιο παλάτι και οι θεατές θα έχουν την αίσθηση πως βρίσκονται στο προαύλιο του παλατιού.
Αφηγητές του παραμυθιού είναι οι δύο μαγικές του πόρτες, η πόρτα που βλέπει και η πόρτα που μιλά. Όσο για τις κούκλες, δέκα πανέμορφες, στολισμένες με βασιλικά ρούχα, κούκλες μαρότες, θα ζωντανέψουν στους διάφορους ρόλους από το κέφι των μελών και της σκηνής. Πριν από την έναρξη της παράστασης κάθε φορά υπάρχει και ένα οργανωμένο δημιουργικό παιχνίδι, σχετικό με το έργο που παίζεται. Η παιδική σκηνή «Φύρδην - Μίγδην» βρίσκεται στο χώρο του «Δημιουργικού Εργαστηρίου», Ασκληπιού 52. Τηλέφωνο για κρατήσεις 2410 -621.001. Οι παραστάσεις θα γίνονται Σάββατο στις 6.30 μ.μ. και Κυριακή 11 π.μ. και 6.30 μ.μ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass