ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ «ΕΧΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ...» ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΩΛ

Οι ανθρώπινες πλευρές δύο θρύλων

Δημοσίευση: 12 Νοε 2008 2:01 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:56
Ατμόσφαιρα παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου απέκτησε χθες η αίθουσα του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας στη βραδιά παρουσίασης του πολυσυζητημένου βιβλίου του Γιάννη Παπαμιχαήλ «Έχω ένα μυστικό…», η οποία αποτέλεσε και την πρώτη στην Ελλάδα. Παρών στο συγκινητικό αφιέρωμα ήταν και ο δημιουργός του βιβλίου, Γιάννης Παπαμιχαήλ. Οι ανθρώπινες πλευρές δύο θρύλων ξεδιπλώθηκαν στη χθεσινή παρουσίαση που σκιαγράφησε, μέσα από τα μάτια του Γιάννη Παπαμιχαήλ, τη ζωή της μητέρας του Αλίκης από τα νεανικά της χρόνια έως και την πρόωρη απώλειά της και του πατέρα του Δημήτρη Παπαμιχαήλ. Με ένα νοσταλγικό οπτικοακουστικό θέαμα που έστησε ο συνεργάτης των δύο λαμπερών ηθοποιών, ο σκηνοθέτης και συγγραφέας Βαγγέλης Κολώνας, σε μουσική Χατζιδάκι, με τη βοήθεια του φωτογράφου Γιώργου Μποντικούλη, έλαμψαν ακόμη μια φορά, μπροστά από τα μάτια των θεατών, σαν ταινία, χαμόγελα δύο αξέχαστων μορφών. Για την ιστορία δύο πολυαγαπημένων ατόμων σε ολόκληρη την Ελλάδα, που τέλος ποτέ δεν θα έχει, μίλησε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κ. Τζανακούλης, καλωσορίζοντας στη Λάρισα το Γιάννη Παπαμιχαήλ, ενώ στις σελίδες της βιογραφίας της εθνικής μας σταρ ανέτρεξε η δημοσιογράφος φιλόλογος και συγγραφέας Νικολέττα Τσιτσανούδη. 
Μια διαφορετική διάσταση δόθηκε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης από την ψυχολόγο κ. Σέβη Χατζοπούλου, η οποία ανέπτυξε το θέμα «το διαζύγιο και τι αφήνει στα παιδιά όταν υπάρχει διεκδίκηση» προσελκύοντας το ενδιαφέρον του κοινού. Η συγγραφέας Μπέτυ Μαγρίζου με το κείμενό της: «ένα μύθο θα σας πω...» αναφέρθηκε στο φαινόμενο Αλίκη Βιουγιουκλάκη. Συντονίστρια της εκδήλωσης ήταν η ειδική σύμβουλος του δημάρχου κ. Βάσω Οικονόμου, αντιπρόεδρος του Π.Ο.Δ.Λ. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν το βιβλιοπωλείο «Άνεμος».
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass